Horoszkóp

4 csillagjegy kedvenc nassolnivalója

Van egy bizonyos étel, amiből mindig tartasz otthon, magad elől is jó mélyre eldugva. Hogy vészhelyzetben soha ne csalódj, és legyen honnan előrántani a kedvencedet.

Sós vagy édes, hideg vagy meleg – mindegy is, mert a csillagjegyed az egyik meghatározója, hogy milyen típusú rágcsálnivaló a kedvenced. Képes vagy kora reggel falatozni belőle, és természetesen, a késő éjjeli magányos percek hű kísérője is egyben a kedvenc nasid. A legfurcsább helyeken tartasz belőle elrejtve, de vigyázz, a lejárati idő még a konzerveknél sem végtelen!

szósz

Fotó: Unsplash

Nyilas – a csípős salsa

Elsőként arra gondolhatunk: a csípős szósz az nem is egy étel! Pedig neked, Nyilasnak igenis az. Természetesen nem magában eszed, viszont nincs olyan étel, amihez ne bírnád kiskanállal fogyasztani. Minden ételre úgy tekintesz, mint egy lehetséges alap, az égető szósz tunkolására. Rengeteget tartasz otthon különböző állagú, színű és származású szószokból. A lényeg, hogy gyújtsa lángra a belsődet.

sajt

Fotó: Unsplash

Bak – sajtok és kekszek

A szívedben olyan vagy, mint egy kedves nagyszülő, és ezt hűen tükrözi a konyhád is. Klasszikus krékerek dobozkái állnak rendben feltornyozva a szekrényben, mellé pedig pár szívednek kedves sajtot tartasz mindig a hűtőszekrényben. Hát nem aranyos? Dehogynem, viszont ha teljessé akarod tenni a falatkáidat, egy jó üveg borral is számolni kell. Ízlésesen, csinosan elrendezve, akkor is, ha csak tévé elé ülsz le vele, egyedül.

hummusz

Fotó: Pixabay

Vízöntő – a hummusz

A környezettudatosság harcosa vagy, ettől még imádod megtapasztalni a különböző kultúrákat, pláne ami az ízeket illeti. Ráadásul a hummusz tökéletes nassolnivaló, finom, sokféleképp ízesíthető, és még egészséges is. Mindig van nálad otthon többféle olajbogyó, mélyhűtött pita, vagy valamilyen extra chips, és ahhoz is elég menő, hogy ne szégyenkezz, ha hirtelen vendégül kell látni valakit. 

pehely

Fotó: Pixabay

Halak – a gabonapehely

Titkos szenvedélyed a gabonapehely. Sokféle íz, forma bújik meg nálad, rejtett vagy kevésbé rejtett helyeken. Amikor előveszed a tálkádat, nem csupán egy tál tejes pehelyre vágysz, de visszarepülsz a gyerekkorodba is. Számodra ez az étel nem csupán reggeli, jöhet ebédre, vacsorára is. Imádod roppanósan, szétázva, tejbe vagy kakaóba öntve, vagy csak simán belemarkolsz, és csipegetsz belőle egy kicsit.

(via elitedaily)

Ezt olvastad már?

4 csillagjegy tuti dugi-nasija

Ez is érdekelhet leves Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top