Horoszkóp

Ilyen növénnyel lepj meg 3 csillagjegyet!

A növények karaktere ugyanúgy hasonlíthat a gazdájukhoz, akár az állatoké. Bár növény-gazdi párosokat ritkán látni az utcán, ettől még a csillagjegyeknek is megvan a kedvencük.

Méghozzá olyan kedvencük, amiről talán nem is tudnak. Ha panaszkodott már neked valaki, hogy nála minden növény kipusztul, minden bizonnyal nem a hozzá illő növényeket tartotta addig. És bizonyára ismersz olyat is, aki egy fél arborétumot tart a minigarzonjában – neki is más jellegű növényt vinnél ajándékba. Hogy pontosan kinek, mit érdemes, elárulja a csillagjegye.

királybegónia

Királybegónia (Fotó: Pixabay)

Oroszlán – királybegónia

Színes személyisége minden figyelmet magára vonz, nagyon jól tudja, hogyan nyerje el a körülötte lévők csodálatát. Az Oroszlánhoz nevében is tökéletesen passzoló királybegónia hűséges alattvalója lesz a térben, ahol él. Sokféle szín és forma jellemzi, elképesztően izgalmas levelekkel. Ha valamivel kihangsúlyozhatja a különlegességét és otthona stílusát, akkor ez a növény az. Vegyél neki hozzá egy formatervezett, egyszínű, de feltűnő kaspót. Mondd el neki, hogy ez a növény mindig kitűnik a többi közül, a figyelmet és az életteret is elvonja tőlük. Viszont, ellentétben a gazdájával, minimális gondozást igényel.

Vitorlavirág

Vitorlavirág (Fotó: Pixabay)

Mérleg – vitorlavirág

Békés, alkalmazkodó és rajong a szépséges, különleges holmikért. Telitalálat számára a vitorlavirág. Kecses sziluettje és finom, fehér virágai jól mutatnak a modern környezetben, de a klasszikus bútorok között is. Ez a növény sem különösen igényes, nem jelent majd plusz gondot a Mérlegnek, aki mindenkit és mindent szeret maximálisan elégedettnek látni maga körül. Az már csak a plusz hozadéka a növénynek, hogy a béke jelképe. Ami nagyon jól jön a Mérlegnek, aki hajlamos a mindennapok döntésein hosszasan stresszelni, miközben semmi másra nem vágyik, csak a harmóniára.

Nyílgyökér

Nyílgyökér (Fotó: Pixabay)

Szűz – nyílgyökér

Különleges igényei vannak, de pontosan tudja mindig, mit akar. Visszafogott, finom személy, aki csupán a tökéletessel éri be. Ezekhez a vonásokhoz nagyon jól illik a nyílgyökér, ha egy Szüzet akarsz megajándékozni szobanövénnyel. Népszerű, mert különleges mintázata és külleme bármilyen lakberendezéshez passzol. De ami igazán egyedivé teszi, hogy éjjel a a levelei összecsukódnak, és imádkozó kezekre emlékeztetnek. Aki szeret néha elvonulni a világtól és a gondolataival maradni, meg fogja érteni a növény természetét. Nem igényel túlzott gondozást, bár van néhány tudnivaló, amit pontosan be kell tartani. De ezek a rendszerető Szűznek nem jelentenek majd problémát.

(via thespruce)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top