nlc.hu
Horoszkóp

Ettől fogsz hiányozni a Szűz férfinak

5 tipp, amitől a Szűz férfinak iszonyatosan hiányozni fogsz

Nagyon nehéz eldönteni, hányadán áll veled a Szűz férfi, amikor távol vagytok egymástól. Nem mutatja ki az érzelmeit, te pedig rágódsz – tényleg ennyire elfoglalt, vagy nem is gondol rád?

A másik csillagjegyét ismerni sok szempontból hasznos dolog. Gondolatolvasásra nem alkalmas, de ha azon aggódsz, vajon a pasid gondol-e rád, hiányzol-e neki annyira, mint ő neked, akkor hasznos tudni a jellemzőit. A Szűz férfi gyakorlatias és néha egészen keményfejűen ragaszkodik a dolgaihoz. Azaz simán lehet, hogy őrülten szerelmes beléd, de az aznapi tennivalóihoz nem volt felírva, hogy téged felhívjon. Nem is teszi meg, te pedig emésztheted magad, mi is történik pontosan?

Amikor a szerelmed horoszkópját tanulmányozod, nem arról van szó, hogy előnyhöz akarsz jutni. Egyszerűen jó dolog, ha megismered a másik vonásait, és hogy mik számára a fontos dolgok az életben. Könnyebben tudtok egymásra hangolódni, fejlődni együtt. Ez a közös munka a kapcsolaton mindkettőtöknek nagyon hasznos, nem csak egymást, de önmagatokat is jobban megismeritek vele. Ezután pedig érteni fogod, ez az 5 dolog hogyan segít abban, hogy kimutassa, mennyire szeret és hiányzol neki.

pasi

Fotó: Pixabay

1. Legyél megbízható

A Szűz jegyét a hatodik ház uralja, amely a testi-lelki jóllét és napi rutin felelőse. Ez az egyik oka, hogy olyannyira rabja a szokásoknak. Nem keresi az életben a kihívásokat, és nem játszmázik, azaz nem fog arról faggatni folyton, hogy hűséges vagy-e hozzá. Ha a társa vagy, tiszteletben tart, és bízik benned, és ezt várja el tőled is. Olyankor is, amikor éppen távol vagytok egymástól. Amikor kimondja, hogy hiányzol neki, az igazi áttörés lesz, a bizalmának a jele. Nem hiányozna neki olyasvalaki, akiben nem bízik igazán.

2. Küldj fényképeket

Nagyon jól kommunikál, de vizuális típus. Jó döntés, ha képes hírekkel leped meg, amikor nem vagytok együtt. Ne csak üzeneteket vagy rövid leveleket írj neki. Küldj magadról fotókat, esetleg csempéssz egyet papírformában a táskájába, zsebébe is. Amint meglátja az arcodat, vagy egy ízléses, de kacér képet rólad, azonnal ellágyul a szíve. Csak te jársz majd a fejében, és nem kell neki emlékeztető a naptárban, hogy hívjon, amint tud.

fotó

Fotó: Unsplash

3. Idézz fel közös emlékeket

Mindig a tökéletesre törekvő, praktikus ember képe dereng fel a Szűz jegy hallatán, pedig romantikus lelke is meghatározó. Szereti a nosztalgiát, és örömmel gondol azokra pillanatokra, amiket együtt töltöttetek. Érzéki emlékek, vagy egy romantikus séta, esetleg végignevetett kirándulás, keress hívószavakat, és írd meg neki. Ha fotó van mellé, még nagyobb a hatás. Imádni fogja, és amint beszéltek, folytathatjátok a romantikát.

4. Adj neki (is) teret

Megvannak a rendszeres dolgai, amihez ragaszkodik. Sport a régi sulis társaival, havonta egy lazulós este a kollégáival, magányos erdei túra, ahol kitisztul a feje. Ezekhez mindig ragaszkodni fog, miközben szerelme irántad változatlan marad. Sőt, a legjobban teszed, ha saját hasonló teendőidet sem hagyod el, és éppúgy élvezed a nélküle töltött időt, mint amikor együtt vagytok. Emiatt nem lesz neki sem bűntudata, neked se legyen! A külön töltött idő élményekkel, energiával gazdagít titeket, és mindketten arra eszméltek ilyenkor, hogy mennyire hiányzik a másik. Élvezd az életet egyedül is, vele pedig még jobban fogod.

könyv

Fotó: Pixabay

5. Ösztönözd

Nagyon fontos a Szűznek az információ, a tanulás, az intellektus csiszolása. Boldog, ha hosszas, mély beszélgetéseitek vannak a világ dolgairól, és az értelmes vita is kedvére való. Ha mindenről tudtok beszélgetni, a mindennapjaitok dolgairól és az életetek céljáról is, egyszer csak hiányozni fogsz neki, amikor valakivel nem érzi társalgás közben ezt az energiát. Izgatottan fogja várni minden alkalommal, hogy találkozzatok, te pedig megtanulod, amikor azért keres, hogy megbeszéljen valamit, az ő nyelvén annyit jelent: már nagyon hiányzol.

(via yourtango)

Ezt olvastad már?

Ilyen egy igazi Szűz férfi

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top