nlc.hu
Horoszkóp

Horoszkóp: erős nők

5 nő csillagjegye, akik nem engedik, hogy a férfiak irányítsanak

Erős és független nők idejét éljük, egyre több helyen a világban. Ez az 5 csillagjegy nem hajt fejet a férfiak akaratának, és senki nem irányíthatja őket.

Nézz körül a környezetedben, és biztosan látsz legalább néhány olyan nőt, akire a többiek példaképként nézhetnek fel. Nem érzéketlen karrieristák, csupán tisztában vannak vele, az érdemeik nem kevesebbek férfi társaiknál. Öntudatosak, maguk irányítják az életüket. Kiállnak magukért, és kevésbé szerencsés helyzetben lévő társaikért. Nem lehet őket elhallgattatni, amikor arra kerül sor, hogy érnek-e annyit mint egyes férfiak. És lássuk be, ez még napjainkban sem természetes sokak számára. Nem csak a férfiak számára! 

Pedig ki kell állni a nőként magadért, érezned kell, hogy erős vagy, élettel teli. Az életed minden területén, mert különben nem működik a dolog. Ha a magánéletben nem tudsz kiteljesedni és elnyomásban élsz, nem lehetsz maradéktalanul független a munkád során sem. Ne hagyd, hogy bárki más irányítson, ahogy ez az 5 csillagjegy sem hagyja ezt. A te életed, vedd át az irányítást!

szörfös nők naplementében

Fotó: Pixabay

1. Kos (március 20. – április 19.)

A jegy szülötte erős és független. Ha körülötte darabokra hullik a világ, akkor is ott van a szeretteiért, és nem hagyja, hogy kétségbe essenek. Született vezető, aki a legnagyobb természetességgel oldja meg a problémákat. Teljesen mindegy, milyen kártyákat oszt neki az élet, mindig feláll, és harcol tovább. Egy igazi harcos, egy túlélő. Ha mégis akad olyan férfi, aki le akarja törni a szarvait és megsemmisíteni az önbizalmát, inkább húzzon nyúlcipőt. Mert ha túlfeszíti a húrt, a Kos őt fogja megsemmisíteni.

2. Bika (április 19. – május 20.)

Igen, a Bika nő valóban érzékeny, és engedelmes. De ne ítélj első látásra! Ugyanis eléggé kontrollmániás. Ő az, aki szereti kezében tartani a dolgokat, és élvezi is az irányítást. Nem lehet megváltoztatni őt, és ha valamit elhatározott, a céljától sem eltántorítható. Még a legjóképűbb pasi sem fogja őt igába hajtani, és uralkodni fölötte. Legyen az a fickó egy édes pofa, aki a leginkább passzoló ajándékokkal halmozza el, ez sem fogja megingatni. Ha egy férfi mellette kötelezi el magát, egy kérdés marad csupán: elég erős-e ahhoz, hogy egy Bika nő legyen a párja?

3. Ikrek (május 21. – június 20.)

A legérzékenyebb és legérzelmesebb csillagjegy. Sokan gondolják róla, hogy minden élethelyzetben ilyen. De tévednek. Ugyanis hajlandó úgy tenni, mint aki fölött uralkodni lehet, és nem köti a pasik orrára, hogy ez egyáltalán nincs így. Az a taktikája a személyiségét semmibe vevőkkel szemben, hogy abban a hitben hagyja őket, miszerint a pasi a főnök. Aztán a megfelelő pillanatban fordul a kocka, és tisztázza a helyzetet. Úgy osztja ki a basáskodó fickót, hogy a szavai éles kardként döfik át a szívét. Ki irányít kit? Az Ikrek esetében nem kérdés.

tengerparton ugró boldog nő

Fotó: Pixabay

4. Nyilas (november 22. – december 21.)

A szabadsága mindennél fontosabb a világon. Gondolkodás nélkül dobja, aki nem képes azonosulni a céljaival. A saját kárán tanulta meg, mennyit ér a függetlensége. Bármilyen szupernek is tűnik egy kapcsolat, ha veszélyben a szabadsága, nem kérdéses, hogy nem élete párja érkezett meg. Nem tűri, ha a férfi megkérdőjelezi a döntései helyességét, és a legtöbbször igaza is van. Hamar felismeri, ha valaki őszintétlenséggel akarja magához édesgetni, és a manipuláció első jeleire már véget is vet a kapcsolatnak. Erős nő, aki nem adja alább. 

5. Bak (december 22. – január 19.)

A jegy szülötte elképesztő önuralommal rendelkezik. Semmi esély rá, hogy meghallgasson másokat, ha csak a legkisebb jelét látja, hogy valaki a véleményét akarja ráerőltetni. Szereti ő irányítani a dolgokat, szeret vezetőként létezni. Ez élete egyik fő mozgatórugója. Amivel a legjobban felidegesíthető, ha a háta mögött szervezkedve segíteni próbálnak neki, vagy valaki mással helyettesíteni őt. Mindenre képes egyedül is, sokkal jobban bárkinél. Amint eljön az idő, hogy megmutassa magát, a kételkedőknek leesik majd az álla a csodálkozástól, a képességeit végre elismerik.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top