nlc.hu
Horoszkóp

6 szexi tipp karácsonyra az Ikrek férfinek

Legyél te az Ikrek pasi karácsonyi ajándéka!

6 szexi tipp, ami tökéletes ajándék a Ikrek csillagjegyű férfinak. Ha nem tudod még, mit adsz neki karácsonyra, segítünk. Mi lehet jobb meglepetés nálad, akibe beleszeretett?

Persze nyugodtan vegyél neki valami apróságot, amiről tudod, hogy lelkesedni fog érte. De ha igazán fel akarod villanyozni az Ikrek pasit a karácsonyfa alatt, akkor készíts oda egy takarót. Csomagold apró dobozokba leírva a csábító ajánlataidat, és készülj, nemsokára kivillanthatod az ünnepi fehérneműt!

nő piros fehérneműben

Fotó: Pixabay

1. Szereti a pajzán dolgokat

Az Ikrek folyton változatosságra, szórakoztatásra vágyik. Vedd elő a selyemköntös övét az első ajánlathoz, és máris tudni fogja, hogy valami újdonságot tervezel. Bármilyen szexjátékszernek örülni fog, és mindent kipróbál, amit csak javasolsz. Ha olyannal áll elő, ami számodra nem vonzó, mondj nemet. Ez a játék kettőtökről szól, neked is ugyanannyi élvezet jár.

2. Nevettesd meg

A párnacsata csak a kezdet, utána jön csak a meglepetés. Imádni fogja, ha bármiből képes vagy viccet csinálni. Az egyik legvonzóbb tulajdonság számára a jó humor. És szexbe miért ne lehetne ezt belekeverni? Ha képes vagy megnevettetni őt, megvan a legerősebb kötelék.

3. Ígérd meg, hogy elmondod…

Szörnyen felcsigázod, ha pár befejezetlen pajkos mondatot írsz neki. Nagyon szereti hallani, ha egy nőnek határozott elképzelése van a szexről, és nem fél elmondani. Ígérhetsz neki telefonszexet is. Próbáld ki, meddig bírja nyugodtan ülve tőled pár méternyire, amíg incselkedve meséled, mit szeretnél tenni vele. Hosszan, részletesen meséld. A hatás nem marad el.

4. Szerezz meglepetést

Ígérj neki egy szexi hétvégét. Legnagyobb ellensége a megszokás, az unalom. Ugyanaz a helyszín, ugyanazok a pózok. Találj egy hétvégét, amikor berendezed a lakást szexuniverzumnak. Előkészítve minden, mi szemnek és szájnak ingere, a többiről nem beszélve. Tervezd meg a programot, de csak sejtelmesen fedd fel. Életre szóló napoknak néztek elébe.

5. Vegyél fel szexi fehérneműt

Minden férfi imádja, ő is így van vele. Válassz olyat, ami neked tetszik, de húzhat három meglepetés-kártya közül is. Piros karácsonyra, nővéröltözet a fájdalmasan szexi látvány hatásainak kezelésére, vagy fekete csipke, egy üveg pezsgővel. Értékelni fogja a törődést.

6. Gyors, izgalmas menet

Vannak különleges helyek, ahol szeretnéd kipróbálni a szexet. Erdő közepén, éjjel a strandon, nappal egy parkolóban. Vagy nyilvános helyen: úgy, hogy nem láthatnak meg, de veszély érzete plusz izgalmat okoz. Írd fel ezeket, és válassza ki ő az elsőt. Ha a lista hallatán egyből egymásnak estek, a lakáson belül adja magát a karácsonyfa alatti puha takaró. Igazán különleges, egy évben csak egyszer van ott. Használjátok ki!

(via HerWay)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top