nlc.hu
Horoszkóp

Tökéletes karácsonyi ajándék csillagjegy szerint

Tökéletes ajándék csillagjegyekre hangolva

Még nincs késő beszerezni egy-egy ajándékot. Ha valakit meglepnél, de nem vagy biztos benne, minek örülne igazán, a csillagjegye majd segít.

Néha a legjobb barátaidról sem tudod pontosan, mire vágynak. Akinél megtorpansz, hívd segítségül a csillagjegyét. A legjellemzőbb tulajdonságai alapján válassz nekik karácsonyi ajándékot, és ha nem sikerül nagyon személyesre, nyomtass magatokról egy képet, és írj rá pár sort. A barátságodnál nagyobb ajándékot úgysem adhatsz az életben.

karácsonyi sütemény készítés piros kötényes nő

Fotó: Pixabay

Kos (március 20. – április 19.)

Mindent szeret, ami aktív tevékenységgel, mozgással kapcsolatos.Ha tudod, hogy milyen sportot szeretne még kipróbálni, nem nyúlhatsz mellé, ha azzal kapcsolatban leped meg. Sporteszköz, kiegészítő, vagy egy szuper pulcsi – imádni fogja.

Bika (április 19. – május 20.)

Az érzékeire mindig lehet hatni. Kifinomult karácsonyi csokoládé válogatás, egy üveg finom bor. Szereti a szép dolgokat. Mindezt tálald különleges csomagolásban, nagy sikere lesz.

Ikrek (május 21. – június 20.)

A kommunikáció a mindene. Kapcsolatban lenni, értekezni, dumálni a barátokkal. És mindezt valamilyen kütyün, mert imádja őket. Fizess elő valamelyik zeneszolgáltatóra, vagy vegyél neki egy menő fülhallgatót, boldog lesz.

Rák (június 21. – július 22.)

Érzelmes, és nem érdekli egy ajándék pénzbeli értéke. Készíts neki valamit, ami a kedvenc dolgaival kapcsolatos. Fess egy OM jeles bögrét, vagy adj neki egy kávézás-kupont, amivel meghívod magadhoz. Többet ér neki a törődés bárminél.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imád csillogni, középpontban lenni. Egy mutatós kiegészítő – nőknek bizsu, férfiaknak sál –, ami kiemeli a szépségét, nála telitalálat. A drága ínyencségekért is odavan, egy adag extra kaviár, drága pezsgővel az egóját is simogatja.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Gyakorlatias, ugyanakkor szeret kreatívan alkotva kikapcsolódni. De csak addig, amíg valaminek van funkciója. Értelmes, ötletes ajándékra vágyik. Ha szeret sütni, vegyél neki egy jópofa készletet, amivel feliratos kekszeket gyárthat karácsonyra.

karácsonyi ajándékok piros arany színben

Fotó: Pixabay

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A lakberendezés elkötelezett híve. Elegáns, kifinomult stílusa van, hivatása lehetne ez. Ha találsz neki egy szépséges antik karácsonyi dísztárgyat, nagyon boldoggá teszed. Ajándékod fő helyre kerül az ünnepi otthonában.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Imádja az ajándékokat, még magát is megajándékozza karácsonyra! Ő maga egy titokzatos alak, szereti a rejtélyeket. Egy klasszikus detektívregény vagy egy gyönyörű, sok darabos kirakó egyaránt megörvendezteti.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Az utazás az élete, könnyű neki választani. Kedves kiegészítő a biciklijére vagy egy antik térkép nagyon jó ajándék neki. Ha szakácskönyvet ajándékozol a kedvenc országából, pazar közös vacsorákra készülhetsz .

Bak (december 22. – január 19.)

Híresen gyakorlatias. Azoknak az ajándékoknak örül, amiket használni tud. A felesleges dísztárgyakat felejtsd el. Tudd meg, mire van szüksége, és abból ajándékozz neki eggyel drágábbat, mint amit ő magának megvenne.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Intellektuális csodabogár, a környezetvédelem híve. Minden érdekli, ami a világban történik, a kutatásoktól a természeti csodák felfedezéséig. Ezzel kapcsolatban mindennek örül, fizesd be egy témába vágó workshopba, vagy vegyél neki egy pompás kis távcsövet.

Halak (február 19. – március 20.)

Ő a leginkább gondoskodó, leghumánusabb csillagjegy. Könnyű megajándékozni, csupán valami olyat kell adj neki, amiről tudja, hogy gondoltál rá. Egy üveg saját készítésű narancslekvár, vagy pár közös fotó egy kis albumba. Ettől már boldog karácsonya lesz.

(via bolde)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top