Horoszkóp

Karácsonyi dekoráció, ahogy 4 csillagjegy csinálja

Hamarosan a Télapó is megérkezik, és az adventi gyertyák is jelzik már az ünnep közeledtét. Ha nem fogtál még karácsonyi díszítésbe, ötletet kaphatsz 4 csillagjegytől.

A karácsony minden kultúrában a csodaváráshoz kapcsolódik, ami tulajdonképpen a fény érkezése. Amíg a nappalok rövidülnek, az időjárás és külvilág pedig egyre szürkébb, muszáj a világosságot másként pótolni az életünkbe. Karácsonyhoz közeledve egyre több fényes dísz, izzósor és mécses segít a természetnek is a világosabb üzemmódra kapcsolni. Már minden üzletben, még az élelmiszerboltokban is kapható ünnepi kellék. Ha nálad még nem árválkodik egyetlen dísz sem, nézd meg, hogyan dekorál ez a 4 csillagjegy, hátha kedvet és tippet kapsz tőlük!

toboz

Fotó: Pixabay

Skorpió (október 23. – november 21.)

Találékony, és visszafogottan érzelmes lelkű csillagjegy. Az anyagi javak nem elsődlegesek számára, a környezete díszítésénél is többre értékeli a természetes elemeket, a letisztult eleganciát. A telet és közelgő ünnepet a fehér színnel, gyertyákkal, és fenyőtobozokkal várja. Számára a lakás díszítése egy lelki folyamat, nem pedig a környezetének szóló, magamutogató rongyrázás.

zoknik

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Megszállottan keresi a harmóniát és egyensúlyt élete minden területén. Nagylelkű és elbűvölő a külvilág felé, otthonában viszont kissé rendetlen és kaotikus. A téli dizájn nála bármi lehet, csinosan elrendezett ajándékcsomagok, és bájos, kézzel készült zoknik fellógatva. Aztán az egésztől besokall, és megpróbál valami rendszert létrehozni. Ha a Mérleggel karácsonyi díszítésről beszélgetünk, vigyázzunk, nehogy bestresszeljen.

koszorú

Fotó: Unsplash

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Minden helyzetet elemez és két lábbal áll a földön. Intelligenciája híresen magas, de képes humoros önkritikára is, ami nagyon szerethetővé teszi. Bármibe kezd, tökéletességre törekszik, így az általa készített házi koszorúk is csodálatosak. Alaposan felkészül, és megtervezi a díszeket. Ebbe az elfoglaltságba beleteszi szívét-lelkét, és kizárólag akkor teszi ki elégedetten munkája gyümölcsét, ha már minden szempontból elégedett vele.

fények

Fotó: Pixabay

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A jegy szülötte magabiztos, és sokszor született vezetőként emlegetik. Magasztalása és egoizmusa egyesekből irigységet vagy visszatetszést vált ki, de senki nem marad közömbös iránta. Bármilyen térbe lép be, egyből érezni lehet a jelenlétét, szinte felvillanyozza azt. Alapvetően meg van győződve arról, hogy képes felvillanyozni egymaga a legsötétebb téli napokat is, amikor az otthonáról van szó, csakis a ragyogás, a csillogó fények jöhetnek szóba. Személyisége és az izzósorok együtt elűzik a komor telet.

(via hgtv)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top