nlc.hu
Horoszkóp

Igazi karácsonyi hangulat a csillagjegyeknek

Tuti tipp karácsonyra a Bakoknak, a Vízöntőknek és a Halaknak

Csukd be a szemed. Mi az az egy dolog, amiről 100 százalék, hogy a karácsony jut eszedbe? Egy dal vagy a csillagszóró füstje vagy a fenyőillat? Ha megvan, már csak egy lépés kell a hangulathoz.

Csillagjegytől függetlenül, mindenkinek vannak meghatározó karácsonyi emlékei. Az izgalom, ahogy vártad a csengettyűszót. Ételek, amik csakis karácsony este kerültek az asztalra. Ízek és illatok. Ha ezekből bármit felidézel, nem is kell több az ünnepi hangulathoz.

piros csomagok fenyőfa alatt édeségekkel

Fotó: Pixabay

Bak – hagyományok nyomában 

Törtető vagy, célratörő. Fontos erényed, hogy tiszteled a hagyományokat, a családot. A legjobb ünnepi hangolódás neked, ha úgy teszel, ahogy gyerekkorodban. Tervezd meg, hogyan telnek majd az ünnepek. Idézd fel, mit volt a kedvenc ételed az ünnepi asztalnál, és ismertesd meg a családi szokásokat a pároddal. Szerezz be minden hozzávalót, majd felezzetek el egy almát, hogy ezentúl minden karácsonykor együtt legyetek.

Vízöntő – tedd le a világ terheit

Értelmes, érzékeny lélek vagy, mindened a környezetvédelem.  A világ sorsa a te válladon van, de az ünnepekre tedd le egy kicsit. Nézd David Attenborough filmjeit, és koncentrálj arra, amikor azt mondja: van remény! Küldj karácsonyi üdvözletbe csomagolt környezetvédelmi tippeket az ismerősöknek, és adományozz. Állíts alternatív karácsonyfát. Ha érzed, hogy mindent megtettél, jönni fog az ünnepi hangulat.

Halak – álmaidban havazik

Imádod az embereket, az egész világot magadhoz ölelnéd. Te vagy a karácsonyi romantikus filmek célközönsége, ne szégyelld! Keress olyanokat, amik happy enddel végződnek, idén se maradjon ki az Igazából szerelem. Nem te nyered meg a #whamageddon kihívást, más november óta a lejátszási listádon van a Last Christmas. De kit érdekel? Legyen nálad otthon elég zsepi, és sok-sok finom szaloncukor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top