nlc.hu
Horoszkóp

Vidám karácsonyod lesz a csillagjegyed alapján

Kedves Kos, Bika és Ikrek! Így lesz boldog a karácsonyod!

Ne tiltakozz kézzel-lábbal a magasztos karácsony ellen. Ne törődj azokkal, akik túl komolyan veszik, csak élvezd! Keresd az ünnep szórakoztató oldalát, és add át a vidámságot másoknak is.

Nem baj, ha nem veszel mindent komolyan. Ha vicces és vidám a karácsony, csak szebben zárul az év. És mennyivel jobb visszaemlékezni azokra a sztorikra, amik valami őrült röhögésbe torkollanak, mint az ideges készülődésre, vagy az idegből odaégett vacsorára? Ha itt van a te csillagjegyed is, készítsd a rekeszizmokat.

vicces karácsonyi kutyák

Fotó: Pixabay

Kos – táncolj bele

Végtelen energiádat ezúttal összpontosítsd a Nagy Karácsonyi Hangulatra. Önts magadnak puncsot vagy tojáslikőrt, és keress a Youtube-on olyan karácsonyi zenéket, amitől nem bírsz ülve maradni. Közben díszítheted a fát, pakolhatod a mézeskalácsot. De az is lehet, annyira belefelejtkezel a szólódba, hogy egyszer csak lejár az ötven perces válogatás. 

Bika – edd magad hangulatba

Minden az érzékszerveid körül forog. Ízek, illatok, textúrák hoznak lázba. És hangulatba! Most mindent magadra zúdíthatsz, amiről az ünnepek jutnak eszedbe. Narancsos kacsa a sütőben, mézeskalács fűszerkeverék kicsit későbbre. Tűzz narancsokba szegfűszeget, és tedd ki a lakás több pontjára. Amikor belépsz az otthonodba, szinte várni fogod, hogy az asztalodnál találod a Télapót.

Ikrek – röhögj, amíg megjön az érzés

Szórakozni vágysz és szórakoztatni. Keress vicces karácsonyos mémeket, és küldd el az ismerőseidnek, személyre szabva. Ha az esti filmezést választod, neked a Tapló télapó, vagy  Kurt Russellel a Karácsonyi krónikák típusú művek jönnek be. Kísérd le egy nagy adag fahéjas pattogatott kukoricával. Közben popcorn-csatába is kezdhetsz a szerelmeddel, csak maradjatok a sírva nevetős verziónál, a nevetve sírós helyett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top