nlc.hu
Horoszkóp

Ez a szíved valódi üzenete

Válassz egy számot, és tudd meg, mit üzen a szíved!

Nem irányíthatod magadat teljesen. Hiába élsz tudatosan, hiába próbálsz ésszel a dolgok fölé kerekedni, a szíved mindig megmutatja a valódi irányt a fejlődésed felé.

Amikor az életed olyan pontjához érkezel, hogy nem tudod, honnan hová tartasz, a hívd segítségül a belső hangodat. Ezt a hangot pedig a szív irányítja. Sokszor egyszerűbb az észérvekre és a tényekre hallgatni. Miért kockáztatnál? A helyes döntést a szívedre figyelve fogod meghozni, az ösztöneid segítségével.
Ezzel a négy üzenettel megtudhatod, mit üzen a szíved. Nagyon gyorsan válassz egy számot 1 és négy között. Ne gondolkozz, ne hezitálj! Amelyik számot választod, az ahhoz tartozó üzenet szól most hozzád. 

kézzel készült karácsonyí szív dísz

Fotó: Unsplash

1. számú üzenet a szívedtől

Ha az egyes számot választottad, jól figyelj. Ez az üzenet arról szól, hogy szeretnél végre hazatérni. Nagyon régóta bolyongsz kötődés nélkül, nem is emlékszel rá, milyen érzés valakihez tartozni. Szeretnéd megtalálni azt az embert, akivel együtt képzeled a jövőt. Persze ezt könnyű mondani. Mielőtt lázas kutatásba kezdesz a párod után, végezz egy alapos önismereti vizsgálatot. Magadban kell először megtalálnod, mi akadályoz a lelki társad meglelésében, utána jön, aminek jönnie kell.

2. számú üzenet a szívedtől

A te választásod a kettes szám volt, íme a vágyaid. A legnagyobb szükséged arra van, hogy segítsd a szeretteidet. Eddigi életed során mindig keményen dolgoztál, de sokszor úgy érezted, nem jutsz egyről a kettőre. Ne ostorozd magad! Sokkal többre vagy képes, mint amit magadról gondolsz. A legkisebb dolog is nagyon sokat számít, pláne, ha azokról van szó, akik a legfontosabbak neked. Koncentrálj rájuk, és a szeretetüktől szárnyalni fogsz.

3. számú üzenet a szívedtől

A hármas számot választottad, ami egyértelmű utalás arra, hogy gyógyulnia kell a szívednek. Nagyon sokszor megsérültél, és teljesen bezárkóztál. Ha olyan érzelmekkel állsz szemben, amikkel nehéz szembesülnöd vagy ismét sérülhetsz, inkább elmenekülsz. Azon kell dolgoznod, hogy meggyógyulj. Erőd teljében tudsz majd újabb kapcsolatok elé állni, és pontosan tudni fogod, kiben bízhatsz meg. Nem vár majd rád több fájdalom, csak az igazi boldogság. 

4. számú üzenet a szívedtől

Ha a négyes számot választottad, le kell lassítanod. Szenvedsz, mert rengeteg célt tűztél ki magad elé, és iszonyatos tempóban próbáltad elérni azokat. Örömedet sem lelted benne, és amit teljesítettél, abban is úgy érezted, hogy nem vagy igazán sikeres. Pedig nem buktál el, csak hibáztál. Minden hibából tanulnod kell! Sokkal több minden történt veled, és sokkal nagyobb terheket viseltél el, mint az emberek többsége. Gondold végig a tapasztalataidat, és fogd fel leckeként az élettől. Amit bukásként látsz magadban, az érték – tanuld meg becsülni magad!

(via awarenessact)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top