nlc.hu
Horoszkóp

Karácsonyi hangulat a csillagjegyed alapján

Ennek a csillagjegynek saját maga lesz a karácsonyi ajándék

Nem kellenek nagy dolgok ahhoz, hogy megérkezzen az ünnepi hangulat. Van olyan csillagjegy, akinek saját maga az ajándék. Vegyél róla példát!

Engedd el az őrült nagy rohanást, és a teátrális kellékeket. A karácsony szelleme benned van, csak elő kell csalogatni. Az Oroszlán elképesztő szerencsés csillagjegy, neki elég ehhez egy tükör. Vegyél róla példát, lazulj el. Az ünnep van érted és nem fordítva!

karácsonyi nő forró italt iszik

Fotó: Pixabay

Rák – egész évben hangolódtál, most élvezd

Érzelmek és család. A karácsony neked erről szól. Készítsd elő az ajándékokat, csomagold be mindenkinek névre szólóan, kis üzenettel. Nosztalgiázz régi karácsonyok fényképeivel, és idézd fel a legviccesebb pillanatokat. Gyújts mécseseket, forró, fűszeres chai lattéval merengj el a sötét délutánokon. Nagyon könnyen ráhangolódsz erre az ünnepre, de mindig lehet rátenni egy lapáttal.

Oroszlán – te magad vagy a hangulat

Mi az, amit a karácsonynál is jobban szeretsz? Hát saját magad! Na jó, ez bármiről elmondható… Lepd meg magad karácsonyi fotózással vagy készíts cuki szelfiket hóesés filterrel, miközben izzósort tekersz a testedre, egy Mikulás-sapkával koronázva a műalkotást. A legszebb ajándék, amit másoknak adhatsz, te magad vagy. Küldd el a képeket minden kedves ismerősödnek, vagy ha annyira szuper, gyűjts be vele egy rakás lájkot a közösségi oldalakon. 

Szűz – ha minden helyén, a többi jön magától

Minden tökéletes legyen! A hangolódás neked egyet jelent a kifogástalan felkészüléssel. Még az ünnepnapokon is csinálj valami apróságot, amivel egy lépéssel közeledsz karácsonyhoz. Egy kis rendrakás az amúgy is mértani pontosságú polcodon. A díszek színek szerinti előkészítése. Elemcsere minden izzósorban és LED-es díszben. Határtalan öröm tölt el, ahogy haladsz a teendőkkel, és közben a lakás karácsonyi hangulata csak egyre fokozódik.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top