nlc.hu
Horoszkóp

Újévi fogadalmak a csillagjegyed alapján

A csillagjegyed segít eldönteni, hogy mi legyen az újévi fogadalmad

Már ha eddig nem tudtad volna, mire voksolj. Ha eddig nem volt ötlet, nyugodtan hagyatkozz arra, hogy milyen jegyben születtél.

Kos

2021-ben eljött az idő, hogy megtanuld beosztani az idődet, és az állandó rohanásból lelassíts. Érd utol magad, oszd be az időt, tedd a dolgokat fontossági sorrendbe. És szokj le a késésről, ehhez jól jöhet egy karóra, ami nem merül le, mint bármelyik okostelefon. 

Bika

Túl lelkiismeretes vagy, túl nagy a szíved, folyton globális problémákon jár a fejed, állandóan agyalsz valamin. Oké, éppen egy pandémia közepén vagyunk, de hagyd csak meg a szakembereknek, hogy megtalálják a megoldást. A koronavírus-járványnak hamarosan vége, megérkezik a vakcina, eljött az idő, hogy magadra figyelj, ne csak a hírekre. Sport és meditáció – ez legyen a mottód 2021-re. 

Ikrek

Társas lény vagy, tudjuk, de 2021-ben tedd félre a felesleges kapcsolatokat, és koncentrálj az igazi barátságokra. A családtagjaidat pedig hívd fel minden héten, légyszi, ne hanyagold el őket. 

Rák

Túl érzelmes vagy, az érzelmek képesek is elvakítani. Láss tisztán, mérlegelj, és dönts, hogy mit éri meg végigcsinálni. Ha levertnek érzed magad, ne fordulj be, inkább menj ki az erdőbe, sétálj egyet, tisztítsd meg a gondolataid. Megszépül a világ. 

Oroszlán

Ha harc, hát legyen harc – szólt eddig az ars poeticád, és a győzelemig nem is adtad fel. Ideje nem másokkal, hanem magaddal számot vess, sőt magad ellen felvedd a harcot. Keress egy olyan kihívást, ami most lehetetlennek tűnik, és győzd le magad. Lesz rá egy éved, mondjuk hogy elolvasd a Háború és békét, vagy mondjuk többet eddz. 

Szűz

Kapcsold ki a Sztahanov-üzemmódot, ne csak a melóval törődj, itt az ideje, hogy több időt engedj a magánéletednek. Túlóra helyett edzés, hétvégi munka helyett kirándulás vagy jóga. Nyáron pedig menj el pár koncertre, addigra már csak mehetünk újra. 

boldog új évet betűkockákból kirakva

Fotó: Unsplash

Mérleg

Rumli van a lakásodban, még a port is ritkán törlöd le. 2018-ban ez még azért volt így, mert folyton kimaradtál, most pedig azért, mert folyton a neten lógtál és online bulikat szerveztél. Nézz magadba: valami nem smakkol az életedben. Kezdd azzal a rendrakást, hogy rendet és rendszert csinálsz a lakásodban, és kidobod a felesleges ruháidat. 

Skorpió

Ha valaki képes irányítani az érzelmeit és a társát, az a Skorpió. Kicsit túltoltad ezt idén, ideje visszavenni. Irány a konyha, kamatoztasd ott a tudásod: próbálj ki új recepteket és technikákat. 

Nyilas

Egyedül vagy, nincs párod? 2021-ben ez megváltozhat, csak engedd, hogy a szerelem bekacsintson az ajtón. Ha mégsem tenné, ne csüggedj. Nyáron mindenképpen menj el egy fesztiválra, és mondj igent egy régi ismerős grillpartijára – hátha pont ott jön szembe veled, akire vágysz.

Bak

Olyan szigorú voltál magaddal 2020-ban, mint egy matektanár a kisdiákjaival, amikor az összeadást tanítja nekik. Lazulj el, ne hajtsd túl magad! – ez legyen az újévi fogadalmad

Vízöntő

Vízöntőként lételemed a szórakoztatás és a társaság, de így könnyen elvesztheted saját magad. 2017-ben legalább havonta egyszer szentelj egy napot magadnak: maradj otthon, olvass, pihenj, anélkül, hogy bárkit le kéne nyűgöznöd.

Halak

Lételemed az álmodozás, és valljuk be, 2020-ban erre bőven volt időd. Tavaszig még bírd ki, akkor már csak kimehetünk a világba, és eljön az idő, hogy az álmaidat valóra váltsd. Tervezz meg egy jó nagy nyári utazást, és ne feledd, hogy belföldön is megéri körülnézni. 

(via YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top