nlc.hu
Horoszkóp

Tanultak a múlt hibáiból, szuper újévük lesz

3 csillagjegy, aki tanul a múlt hibáiból, és szuper újév vár rá

Mindenki követ el hibákat, de sajnos kevesen képesek komolyan venni azokat. Megsértődni egyszerűbb, mint tanulni belőlük és megerősödve továbbmenni.

Három csillagjegy számára most jött el az idő, hogy összegezzék a múlt történéseit. Tanulva mindenből, egy szebb újév felé vehetik az irányt. Amint megbékélnek az új énjükkel, nyitva áll a szívük is: hogy beengedjék azt a személyt, akinek mindig is ott volt a helye.

boldog nő a tengerparton áll virágcsokorral

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szereted a biztonságot és inkább óvatos leszel. Maradsz a jól ismert dolgoknál. De a következő év egy kicsit összekuszálja a dolgaidat. Lehetőséged lesz újragondolni az életed, és ha bátran élsz vele, nyerni fogsz. Ez a megújulás a lelki társadhoz vezethet, akivel végre megtalálod a boldogságot. Méghozzá hosszú távon, ahogy vágysz rá, a sikertelen románcok után. Sokszor hitted már, hogy rátaláltál az igazira. Ezúttal valóban így lesz.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Jövőre fontos dolgok ülepednek le benned. Rájössz, hogy mindenki követ el hibákat. És arra is, hogy ez jó dolog, ha tanulunk belőle. A múltbéli tévedésektől eddig nem tudtál elszakadni, és nem bocsátottál meg magadnak. Most ez is megváltozik, eljön a feloldozás ideje. Megváltozik a kisugárzásod is, vonzóbb leszel, mint valaha. Válogathatsz a jelentkezők közül. De számíts rá, hogy nagyon sokan lesznek.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Semmi nem állíthat meg 2021-ben. Végre eléred a céljaidat, amikért régóta küzdesz. Ha nem teszel semmit érte, akkor is fejlődni fogsz. A befektetett energia most hozza meg a gyümölcsét. Szárnyalni fogsz, és ne érezd úgy, hogy nem tettél érte semmit! Kezdd el szeretni magad, és tegyél önmagadért. Amíg nem ismered el saját értékeidet, nem számíthatsz rá, hogy valakivel harmóniában leszel. Utána viszont készülj fel a boldogságra, megleled az igazit.

(via herway)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top