nlc.hu
Horoszkóp

Ebben a hónapban jön a szerencse a levegő jegyeknek

A levegő jegyűeket ebben a hónapban éri a legnagyobb szerencse 2021-ben

Könnyed, energikus és intellektuális személyiség vagy, ha levegő elemű a csillagjegyed. Próbálod nagyon könnyen venni az életet is, de lásd be, nem árt néha az égiek támogatása.

Mindig a magad ura voltál, és nem foglalkoztál a gondokkal. Megtaláltad a megoldást vagy a kerülő utakat. Jövőre lesz némi ború az életedben, amit aztán a csillagok segítenek derűvé változtatni. A csillagjegyednek kedvező bolygók épp a megfelelő pillanatban jönnek, aztán már menni fog minden nélkülük is, mint a karikacsapás.

kínai szerencsesüti

Fotó: Pixabay

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az egész nyarad izgalmas és tevékeny lesz. Elemedben vagy, de néhány sötét felhő nem akar eltűnni a fejed felől. Egészen augusztusig, amikor megkapod az év ajándékát a Merkúrtól. Meghozza neked mindazt, amire év eleje óta vágytál, és elviszi minden bánatod. Elfelejted a szomorú és negatív dolgokat, mert az optimizmusod és a vidámság nem hagy helyet a rossznak. Az év végéig kitart az energiád.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Áprilisban lesz a legjobb neked. A Vénusz és a Neptunusz mindenben kedvez, és a boldogságnak nem is kell utat keresnie hozzád. Viszont előtte még keresztúthoz érkezel, felmerül néhány komoly döntés, ami hatással lehet az évedre. De ne aggódj, bátran hozd meg őket. Amit helyesnek érzel, az annak is bizonyul, a bolygók segítenek utat mutatni. Innentől nem lesz nehéz dolgod 2021-ben.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A te szerencsehónapod a november lesz. A Szaturnusz és a Neptunusz hozza el azt az erőt és magabiztosságot, amire szükséged van. Végre megérted, hogy miért olyan fontos hinned magadban, és nem önzőség, ha erre összpontosítasz. Bármennyire is szeretnél a szeretteid kedvében járni, amíg nem találod meg a saját boldogságodat, másoknak sem tudsz valóban segíteni. Novemberben fordul a kocka, eljön a te időd, és bátran teheted, amiben csak kedved leled.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top