nlc.hu
Horoszkóp

Karriertippek 6 csillagjegynek

A legjobb karriertipp 6 csillagjegynek

Éppen új terület felé nyitnál, mert nem tölt el örömmel a munkád? A csillagjegyed alapján megtalálhatod az igazán hozzád illőt.

Ha munkát keresel, vagy ha a meglévőn változtatnál, mindenképp érdemes önvizsgálatot tartani. A csillagjegyed is alapja lehet, hiszen meghatározza az alapvető tulajdonságaidat. Amikor csak pénzről van szó, nem mindig van mód válogatni, és idő sincs feltétlenül várni a megfelelőt. De ha szeretnél a munkában is kiteljesedni, találd meg, ami igazán neked való.

nő laptoppal dolgozik

Fotó: Pixabay

Kos: vállalkozó, cégvezető

Soha nem éred be a második hellyel. Mindig a csúcson vagy, fizikailag a legjobbak közt, szellemileg pedig a legjobb formában. Bármilyen területen dolgozol, csak vezető pozíció lehet a cél. 

Bika: ügyvéd, jogász

Híres-hírhedt makacsságod és a biztonságra való törekvésed záloga annak, hogy roppant jó pályát futsz be jogi területen. Már a fellépésed is felér egy fél győzelemmel. De ahogy a tárgyalás menetét csavarod, no meg a memóriád sem hagy soha cserben, garantálja a nyerő pozíciót.

Ikrek: tanár

A benned lakozó kettősségtől annyira rugalmas vagy, mint senki más a csillagjegyek között. Mindez megtoldva hatalmas kreativitással, remek tanárrá vagy tanítóvá tesz. Rugalmasságra minden korú tanítványnál nagy szükség van, pláne a kicsiknél – de a találékonyságod mindig segít.

Rák: szociális munkás, gyermekek

Imádsz gondoskodni és látni, ahogy kezed munkája alatt fejlődnek a dolgok. Minden terület, ahol anyáskodhatsz és segítségedre szorulnak, kiváló számodra. Míg mások kivirulnak melletted, te kiteljesedsz.

Oroszlán: előadóművész

Színművészet, tánc, modellkedés vagy egy rockbanda énekese – bármilyen művészeti téren őrült energiák robbannak belőled. Az életed értelme a szereplés, már csak a megfelelő területet kell hozzá megtalálnod.

Szűz: szerkesztő, magánnyomozó

Pedáns és aprólékos természeted sok területen kamatoztatható. Mégis ez a kettő a legizgalmasabb. A részletekbe elmerülve nem nyugszol, amíg össze nem áll a kép. És amikor megvan a rejtély nyitja, vagy elkészül egy nagy mű, te is fellélegzel és begyűjtöd az elismeréseket.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top