nlc.hu
Horoszkóp

2021 ennek a három csillagjegynek szerencsés lesz

Ez a 3 lesz 2021 legszerencsésebb csillagjegye

Az idei év nehézségeit derekasan bírtad. Jól megérdemelt pihenésed után jöhet ismét a tennivaló: de ezúttal segítségedre lesznek a csillagok.

Higgy a csillagjegyednek! 2021-ben megkapod a jutalmadat, amiért olyan keményen dolgoztál tavaly. Minden téren hősiesen küzdöttél. A barátaid, a családod és a munkatársaid is elismerik, hogy nélküled nem ment volna, de most elégedj meg azzal, hogy az ő örömük a te örömed is. Idén pedig érkezik az ajándék az univerzumtól.

boldog nők a folyóparton

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Ez lesz a te éved. Általában jól mennek a dolgaid, de tavaly sajnos nem jártál sok sikerrel. Bármibe kezdtél, és kemény dolgoztál érte, nem sikerült befejezned. 2021-ben az álmaid valóra válnak, álmodj nagyot! Eddig a türelmetlenséged állt az utadba, magad alatt vágtad a fát. Idén nem fogod semmivel szabotálni a sikereidet, többet is kapsz, mint amennyit valaha gondoltál volna.

Bika (április 19. – május 20.)

Rengeteg változás áll előtted. Újragondolod az eddigi életed, és teljesen más szemmel nézel magadra. Olyan dolgokra is képes leszel, amit nem is sejtettél. Nem voltál vele tisztában, hogy ki vagy valójában, de idén minden kikristályosodik. Nagyon szeretni fogod, amit látsz. Ajándékba kapsz a Marstól egy rakás energiát márciustól májusig, használd ki jól. Minden lehetőséget ragadj meg, ami ekkor érkezik, különösen munka terén.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ha úgy érzed, ez az év is olyan lesz, mint a többi – hatalmasat tévedsz. Változások jönnek és nagy lehetőségek, amiket muszáj kihasználni. Most minden előremozdít a céljaid felé. A jószerencse melletted áll, hozd ki belőle a legjobbat. Az eddigi életedben néha káosz és zűr kísérte a tetteidet, a szerencse jól jön majd. Nem csupán a hátráltató tényezőket söpri el előled, szárnyalni fogsz a segítségével.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top