nlc.hu
Horoszkóp

Ennyire féltékeny ez a három pasi

3 féltékeny pasi csillagjegye

Nálad hol van a határ? Szereted, ha a párod féltékeny rád? Vagy megőrülsz annak a legkisebb jelétől is? Már a horoszkóp alapján elkezdhetsz gondolkodni az első randin, vállalod-e a következményeket.

Az, hogy mennyire tudja valaki kezelni a féltékenység érzését, az nem csupán a személyiségén vagy a csillagjegyén  múlik. Hanem az addigi élettapasztalatain és a fejlettségi szintjén is. Bárki képes rá, hogy kordában tartsa ezt az érzést, ráadásul a bizalom is tanulható. Az már csak rajtad múlik, hogyan döntesz. Ér-e egy kapcsolat annyit és hajlandó-e rá, hogy belevessétek magatokat együtt a nagy munkába, aminek a végén a harmonikus kapcsolat áll.

férfi az arcát a kezébe temeti

Fotó: Unsplash

Ikrek – magába fojtja, de van remény

Nagy szerencséd van vele, mert simán beleáll a konfliktusokba. Nem menekül a vita elől, és ha nem értetek egyet, akkor igyekszik közös nevezőt találni. Ha látja, hogy valami zavar, addig piszkál, amíg el nem mondod, mi a baj. Hisz benne, hogy ezeket fel kell tárni és megoldani. Ez eddig szuper! Viszont, ha felbukkan nála a féltékenység, már egyből nem ezt az arcát mutatja. A mindig beszédes Ikrek kicsit magába fordul, és ő lesz az, aki nem hajlandó beszélni a problémáról. Ha rákérdezel, akkor zavartan elvicceli a dolgot – ő? Féltékeny? Soha! Tarts neki görbe tükröt. Mutasd meg, hogy milyen jó az, amikor téged vezet rá, hogy jobb mindent megbeszélni és megoldani. Ha ebben is együttműködtök, egy igen jó kapcsolat van kilátásban.

Skorpió – őrülten féltékeny, nagy munka lesz

Iszonyat szenvedélyes, így az ő esetében a legrosszabbat hozza ki a féltékenység. Felejtsd el, hogy beszélni fog róla. Azt veszed észre, hogy férfiakról kérdezget, hirtelen felhív, hogy mit csinálsz, vagy el akarja venni a telefonodat, hogy megnézze, kivel csetelsz. Teljesen megőrül, amikor veszélyben érzi a pozícióját. Ha teljesen higgadtan reagálsz, és eloszlatsz minden gyanút, előfordulhat, hogy még rosszabb lesz. Elméleteket gyárt és titkos pasikat képzeleg, akikkel kapcsolatban állsz. Sajnos, ha a Skorpiónál ilyen súlyos a helyzet, el kéne kezdeni dolgozni az érzésein. Nem lehet túl sokáig bírni mellette, pláne, hogy féltékenységében teljesen zárkózott partnerré válik.

Halak – a képzelt vetélytárs legyőzhető

Érzékeny és bizonytalan, és amikor féltékeny, ezek a tulajdonságok felerősödnek. Olyannyira, hogy egyből azzal indít magában, hogy vége a kapcsolatnak. Kiválóan meggyőzi magát, hogy van valakid. Amit meg is magyaráz: ő úgysem elég jó neked. Ilyenkor visszahúzódóvá válik, szótlan lesz, és egyre kevesebb kevesebb időt akar veled tölteni. Úgy gondolja, elenged, mert azzal a bizonyos – általa képzelt – másik pasival sokkal boldogabb leszel. Nagyon zavaró, amikor egy Halak így mutatja ki az érzéseit, de ha ő az igazi, szerencsére ez kezelhető. Szeretettel és gondoskodással visszaépíthető a bizalma. És már csak azon fog fantáziálni, hogyan éltek együtt mesébe illő életet.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top