nlc.hu
Horoszkóp

A szerelemre vágynak, nem csak szexre

Ezektől a csillagjegyektől a pasi csak szexet akar

Ennek a három csillagjegynek a szülötteit könnyednek, kötetlennek és szeszélyesnek ismerik. De nem csupán önfeledt szórakozásra vágynak, ők is az igazit keresik.

Amikor valaki nagyon szeretné megtalálni a szerelmet, hajlamos minden flörtbe a nagy lehetőséget képzelni. És sajnos vannak olyanok is – nők, férfiak egyaránt – akik nagyon jól veszik ezeket a jeleket, és kihasználják a másik kétségbeesett vágyát az igazi szerelem iránt. Ha az egyike vagy ezeknek a csillagjegyeknek, vigyázz, kit mennyire engedsz a bizalom körébe.

ölelkező pár szenvedélyes

Fotó: Pixabay

Ikrek – ingyenhotel, potyaszex

Megint olyan pasiba bonyolódtál bele, aki nem tudja, mit várjon egy kapcsolattól. Szörnyen gyerekes, és azt szeretné, hogy megoldd helyette a problémákat. Valójában önző, magasról tesz az érzéseidre. A kapcsolat pedig kényelmes neki, és esze ágában sincs túl sok energiát belefeccölni. Amit pedig belead, az a tét nélküli szórakozásról szól, amikor csak kedve van. Aztán amikor megunja, lelép. Ha nem akarsz túlzottan sérülni, legyél te az, aki kinyitja neki az ajtót – minél előbb.

Mérleg – egyéjszakás kaland

Bármennyire is próbál meggyőzni az ellenkezőjéről, számára a szerelem az utolsó. Viszont első helyen szerepel a pénz, és a társadalmi helyzete. A pénzt a saját egója kiterjesztéseként használja, mert ha az nem lenne neki, semmit nem tudna villantani. Az önbizalmát legkevésbé. Nem fogja titkolni, hogy nála csak egy egyéjszakás kaland lehetsz, ne is szőj vele nagy álmokat. Akármilyen vonzónak találod a fickót, ennél az ajánlatnál ne akarj többet. Csak magadnak okoznál fájdalmat vele.

Vízöntő – anyuci fiacskája

Anyuci cuki kisfia most a te cuki pasikád. Ölelgetheted, puszilgathatod, de igazából unalmas, és semmi köze a valósághoz. Annyi talán mégis, hogy tisztában van vele: te lennél neki a főnyeremény. Elképzeli, hogy elrángatod a mama szoknyája mellől, és… és ugyanúgy létezne majd melletted is. Egy szalmaszálat nem tenne keresztbe érted, de magáért sem. Persze az ágyban előadja a nagyfiút. Ha úgy érzed, légy partner az előadásban, aztán halkan osonj el, amíg az óriásbébi szundikál.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top