Horoszkóp

Ne akarj többet a szexpartneredtől, ha vízjegyű vagy!

A víz elem érzékennyé teszi mind a három hozzá kapcsolódó csillagjegyet. A nagy szerelemre vágynak, de ez nem jelenti azt, hogy néha nem mennek bele egy kis kalandba.

Azokról a csajokról, akik romantikusak és folyton a nagy szerelemről ábrándoznak, sosem gondolnád, hogy a könnyelmű testi kalandra is igent mondanak. Pedig így van. Mindezt annak a reményében, hogy bármelyik fickóról kiderülhet, ő a nagy Ő. 
Ha a víz jegyek egyike a csillagjegyed, és te is így gondolod, sajnos tévedsz. Azok férfiak, akik csak a szex miatt vannak veled, nem hozzák el a szerelmi beteljesülést. Ne problémázz ezen, engedd el magad, élvezd a mókát. Majd keresd meg az, aki neked rendeltetett!

tengerpart

Fotó: Pixabay

Rák: irányításmániás energiavámpír

A pasid egy energiavámpír. Vonzalma tulajdonképpen nem is neked szól, ő ugyanis bárkivel együtt van, csak ne kelljen egyedül lennie. Nagyon akaratos, és csak a szükségletei körül forog minden. Ha nem adod meg neki, amit akar – szeretet, szex vagy a kedvenc étele –, nagyon csúnyán kezd veled viselkedni. Ha észreveszed a jeleket, bármilyen fantasztikus vele a szex, jobb, ha menekülőre fogod. Ez a pasi minden porcikádat birtokolni és irányítani akarja, de cserébe semmit nem nyújt neked, pláne nem szerelmet. Ha nem lépsz ki időben a kapcsolatból, súlyosan sérülsz, és sokáig tart majd a gyógyulás.

Skorpió: érzelemmentes mókamester

A felszínes férfiakhoz vonzódsz. Az a fickó, aki első pillantásra szédítően felkorbácsolja a vágyaidat, nem fog megnyílni feléd. Hiába engedsz a csábításnak, és éled át vele az első randin a mindent elsöprő kéjt, belőle csak a külsőségeket fogod megkapni. Ugyanis olyan férfit fogsz ki a csillagjegyed sajátosságaiból adódóan, akinek ez a védekezési mechanizmusa. Maszkot visel, és sosem ismered meg, milyen valójában. Sok szex, jó móka – de az érzelmek mélyen elrejtve. Még ha valami nagyon zavarná, azt sem tenné szóvá, könnyen jött, könnyen megy… a te szíved pedig közben összetörik, de őt az sem izgatja.

Halak: bizonytalan nagymenő

Amikor izgalomba jössz a pasi látványától és illatától, elvesztél. Magával sodor az érzés, aztán jön a hideg zuhany: ő semmi mást nem akar tőled, csak szexet. Pedig neked a fejedben már egy egész élet felépült. Bár semmi más alapja nem volt, csak a szexi mosolya… Ez a férfi bármilyen magabiztosan és menő módon szedett fel téged, belül csupa bizonytalanság. Attól retteg, hogy nem felel meg senkinek, így a legkönnyebb utat választja: mielőtt kiderülnek a hibái, lelép. Hidd el, aki ennyire fél megmutatni magát, nem alkalmas hosszú távú kapcsolatra veled. Próbáld meg élvezni a pillanatot vele, hozd ki a legjobbat kettőtökből az ágyban, utána pedig engedd, hadd menjen. Aki így képes otthagyni téged, az meg sem érdemel.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet pasi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top