nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. február 3–9. – Vitaminbombára van szükséged

A kevés napsütés, a zord, változékony idő és a vitaminhiány eléggé megviseli a szervezetedet.

Ne kínozd magadat! Igaz, hogy a holdhoroszkóp szerint a fogyó Hold általában jó méregtelenítésre, fogyókúrára. De a hideg, téli napokon inkább kényeztesd magad cukormentes teákkal és nyers zöldségekkel, gyümölcsökkel!

Heti holdhoroszkóp 2021. 2.3.

Vitaminbombára van szükséged (Fotó: Pixabay)

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

SZERDA – február 3.: A Mérleg Hold délelőtt még aktuálissá teszi a szellőztetést. Délutántól a vizes Skorpióba lépő Hold csupa vizes tevékenységnek kedvez: locsolás, mosás, hajmosás stb. Mindegy, hogy melyik, csak vízzel kelljen csinálni. Az egészséged megőrzése legyen a cél! Ennek szellemében készíthetsz méregtelenítő lábfürdőt, ülőfürdőt, teát…

CSÜTÖRTÖK – február 4.: Sajnos a mai napon a Skorpió Hold önsajnálatra hajlamosít. Ne tedd, mert ez lecsapolja az energiádat! Ma is moshatsz, locsolhatsz. Utóbbit a szobanövények meghálálják. Ilyenkor sokkal hatékonyabban hasznosítják a vizet. Tudtad, hogy az orchidea Skorpió növény? Most az orchideákat tanácsos 1 órára vízbe állítani.

PÉNTEK – február 5.: Ezt a napot szabályosan kettévágja a Hold jegyváltása. Először a Skorpió Hold még mindig önsajnálatra hajlamosít. De kora este átlép a Nyilasba, és fellelkesít. Innentől minden sokkal lendületesebben megy majd. Táncolni támad kedved. Tedd ezt! Nem kell ehhez ürügy vagy helyszín. És nem kell, hogy bárki lássa…

SZOMBAT – február 6.: A Nyilas Hold most csupa olyan tevékenységre sarkal, ami nem átlagos, nem hétköznapi: mudrák, intimtorna, tánc, nyers gyümölcssaláta. A hétvége kitűnő bármi ilyesmire. Ha ezek nem voltak eddig megszokottak, akkor később beépítheted a napi rutinodba. Meglátod, nagyon fel fog dobni.

VASÁRNAP – február 7.: Ma is a Nyilasban jár a Hold, ami tegnapi nap „ismétlése”. Tehát ma is csinálhatsz valami szokatlant. De ne erőltess semmit! Inkább olyasmit válassz, ami érdekel, és lelkesít! A Nyilas Hold ebben nagyszerű. A mai napon még fogy a Hold, ez remek selejtezésre is…

HÉTFŐ – február 8.: Már a Bakban jár a Hold, ami fegyelmet hoz, és kedvez a méregtelenítésnek, fogyókúrának, epilálásnak, peelingnek. Bármi ilyesmit terveztél mára, jó eredményre számíthatsz. Mehetsz szakemberhez, vagy csinálhatod otthon magad által készített természetes szépítőszerekkel…

KEDD – február 9.: A Bak Hold azt javasolja, hogy kényeztesd magad masszázzsal, tisztítsd a bőrödet arcradírral, de ne csak az arcodon, hanem az egész testeden! A szőrtelenítés, gyantázás és körömápolás is aktuális. Erősítheted a szervezetedet inhalálással és/vagy szaunázással is.

Heti holdhoroszkóp 2021. 2. 3.

Pótold a vitaminokat természetes forrásból (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 02. 03-09.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 02. 03-09.

Ez is érdekelhet A holdnaptár sok dolgot befolyásol életünkben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top