nlc.hu
Horoszkóp

Kiszámíthatatlan csillagjegyek

Ez az 5 csillagjegy végtelenül kiszámíthatatlan

A következő öt csillagjeggyel sosem tudod, hányadán állsz igazából, az érzelmek hullámvasútját élheted át mellettük.

A kiszámíthatatlanság kétségkívül izgalmas is tud lenni, legalábbis az biztos, hogy a következő öt csillagjeggyel nem lesz unalmas az életed. Akár párkapcsolatban, akár barátként tudhatod magad mellett őket, számíthatsz arra, hogy a monotonitás nem fog szerepelni a szótáradban. Bár lehet, hogy ez ideig-óráig feldob, hogy sosem unatkozol mellettük, később fárasztóvá is válhat a biztonság és a stabilitás hiánya. A sok spontán ötlet hosszú távon már inkább frusztrálttá tehet, ezért a következő csillagjegyek mellett szükséged lesz minden hidegvéredre és türelmedre.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyű ember az, aki mindig akar valamit csinálni. Nincs egy nyugodt perce sem, folyamatosan hajkurássza a vágyait, és hajlamos arra, hogy túl sokat vállaljon magára, amitől aztán feledékennyé válik. Nem akarja, de a rengeteg tennivalója miatt kihullanak a fejéből fontos információk, emiatt aztán megbízhatatlannak tűnhet. Az Ikrek kettős énje, a jó és a rossz közötti állandó vívódás miatt érződik kiszámíthatatlannak, olyan embernek, akin képtelenség eligazodni. Ettől a kettősségtől egyébként ő is szenved.

Oroszlán

Az Oroszlán minden érzelmet egyszerre él át, mintha szűrő nélkül érkeznének hozzá az impulzusok, ettől pedig kiszámíthatatlanná válik. Az egyik pillanatban boldog, a másikban viszont már maga alá esik, mert történik a környezetében valami, amit lehet, hogy te észre sem veszel, de őt mélyen érinti. Az érzelmek teljes skáláját képes bemutatni egy rövid kávézás alatt, mellette tényleg olyan érzés lenni, mintha egy hullámvasúton ülnél. Egy kis vitából is óriási jelenet kerekedhet az Oroszlánnal és készülj fel arra is, hogy a legtöbb mondata úgy fog kezdődni, hogy „Én…”

Kiszámíthatatlan csillagjegyek

Te is kiszámíthatatlan csillagjegy vagy? (Kép: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió az egyik legérzékenyebb jegy, aki minden helyzetben komplex érzelmeket él át, és emiatt aztán kissé labilisnak érezheted, mintha egyfolytában hangulatingadozások dobálnák a lelkét. Tény, hogy nem lehet mellette unatkozni emiatt, és soha nem élsz majd mellette langyos vízben, hiszen a végletességével minden napodat izgalmassá teszi. Ha viszont egy olyan kapcsolatra vágysz, amelyben van egy kis biztonság és nyugalom is, akkor nem biztos, hogy a Skorpió lesz a jó választás.

Nyilas

A Nyilas folyton rohanásban van. Állandóan tennivalókat kerget, mindent egyszerre akar megcsinálni, ezért aztán képes elveszni a sok feladat között, mert nehezére esik felállítani a fontossági sorrendet. Az érzelmei könnyen elragadják, a mértékletesség nem az erőssége, mert a Nyilas alaptermészetéhez a túlzás tartozik, érvényes ez az érzésektől kezdve a munkáig az élete minden területére. Minden kiszámíthatatlansága ellenére sincs rossz szándék a Nyilas tettei mögött, ha meg is bánt, azt inkább az impulzivitásának lehet betudni, nem azért teszi, mert rosszat akar, sőt, inkább segítő szándék vezeti általában. Az biztos, hogy az élet egy Nyilas mellett tűz és lobogás, ami olykor megperzseli a közelében lévőket.

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegy nem igazán az előre tervezés embere, szeret hirtelen döntéseket hozni, egyszerűen azért, mert bízik a saját tévedhetetlenségében. Mivel kicsit fordítva működik a logikája, ezért mi, földi halandók gyakran nem értjük, mit miért tesz, és emiatt érezzük azt, hogy teljesen kiszámíthatatlanok a cselekedetei. Az érzelmeit nem nagyon szereti kimutatni, ezért talán kissé hidegnek tűnik, de valójában szó sincs erről, csupán nem szívesen adja ki másoknak a sérülékenységét. A Vízöntő különbözni akar másoktól, pótolhatatlan szeretne lenni, ezért az excentrikus külső és a kissé furcsa, normáktól eltérő életmód sem áll távol tőle, ami miatt biztos, hogy nem lesz unalmas mellette az élet.

via

A jó párkapcsolat titkai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top