nlc.hu
Horoszkóp

Az imádnivaló Halak az első randin túl sok lehet

A Halakkal randizni nehéz

Az ismerkedés fázisában a másikra vagy kíváncsi. Viszont a Halak sokkal jobban törődik veled, mint saját magával, például ezt az akadályi is el kell hárítani.

Senki nem csöppen bele a tökéletes párkapcsolatba, meg kell dolgozni érte. Így van ez a Halakkal is. Akit egyes tulajdonságaiért imádunk, viszont van néhány esete, amikor egyszerűen idegesítő.
Amikor Halakkal randizol, sokszor ez utóbbiak kerülnek előtérbe. Sajnos ki kell hámoznod őt a pikkelyeiből, hogy a csodás hableány megmutassa valódi, belső szépségét.

sellő egy habos kádban

Fotó: Unsplash

1. Túlságosan előzékeny

Mindig segítőkész, folyton adni akar. Amikor találkozol vele, szeretnéd megismerni őt, és te is adni neki. Ez mellette néha lehetetlen, és a túl nagy szerénység és önfeláldozás elsőre sokkoló lehet. Ha fontos neked, ezen dolgoznotok kell. Mutasd ki, mennyire érdekel, és néha igenis szakítsd félbe. Eddig rólad beszéltetek, most ő következik!

2. Túlságosan romantikus

Imádjátok mindketten a romantikát, de az első randin lehet, hogy túl sok lesz ez még neked is. Már a gyerekszoba színeit látja maga előtt, pedig még az első szexen sem vagytok túl. Ne ijedj meg, nem akar mindenáron magához láncolni. Bejössz neki, de húzd vissza a földre: ahhoz, hogy eljussatok az oltárig, még kell pár közös élmény.

3. Túlságosan szeszélyes

Az első pár találkozó szuperül sikerült, majd a következőn furcsán viselkedik. Zárkózott, mélabús – eltűnt a kedves, csevegő Halak. Elkezdesz gondolkodni, mit rontottál el? Nyugodj meg, semmit. Sajnos néha hajlamos magába fordulni, ami az érzékenységéből fakad. Kérdezd meg, hogyan segíthetnél neki. Ha engedi, azt jelenti, a bizalmába fogad.

4. Túlságosan a fejedbe mászik

A leginkább empatikus csillagjegy. Egyből érzékeli, ha valami történik nálad. Faggatni kezd és segíteni akar, megoldani a problémáidat. Megdöbbensz, hogy mennyire érzi, mi zajlik benned, ami egy kezdődő kapcsolatban túl sok lehet. Ne gondold, hogy rád akar akaszkodni, Örülj neki, hogy találtál valakit, aki ennyire együttérez veled. Elsőként fogja tudni, ha támogatásra szorulsz, és a végsőkig melletted áll, hogy neked jobb legyen.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top