nlc.hu
Horoszkóp

Mindent megbocsát a nagylelkű Halak

5 tulajdonság, amiért imádjuk a Halak jegyűeket

Az állatöv utolsó csillagjegeként magába szippantja az összes jegy energiáját. Igazi öreg lélek, a vizes jegyek egyike. Mély és szeszélyes, mint az óceán.

Uralkodója a Neptunusz, amely az álmok és illúziók bolygója is egyben. Ez teszi a Halakat kreatív álmodozóvá. Mély érzésű lény, akit bölcsessége a legjobb baráttá tesz, szuper romantikus lénye pedig izgalmas szerelmessé.
Ha bőszen bólogatsz, mert magadra ismertél, most megtudhatod, melyik öt jellemvonást imádjuk benned.

sárga tengeri halak

Fotó: Pixabay

1. A nagylelkűségedet

Végtelenül nagylelkű vagy, ezt barátaid, szerelmed és a távolabbi ismerősök is aláírják. Hajlamos vagy a saját igényeidet mások mögé utasítani, ilyenkor jól esik a szeretteid figyelme ebbe az irányba. Néha alapvető szükségletekről is elfeledkezel, amíg mások boldogságáért fáradozol.

2. A meleg szívedet

Mindig megtalálnak azok a sebzett lelkek, akik nyugalomra és tanácsra vágynak vagy csupán pár vigasztaló szóra. Nehezedre esik magukra hagynod azokat, akik szenvednek valamiért. Szíved szerint mindenkinek segítenél, megállás nélkül.

3. Ahogy megbocsátasz

A környezeted csodálattal nézi, ahogy a haragot kezeled. Nem hordozol magadban sérelmeket, könnyű szívvel megbocsátasz. Nálad mindenki megkapja a második, sokadik esélyt. Inkább elengeded a problémákat és nem mész bele felesleges, fájdalmas összetűzésekbe.

4. A kreativitásodat

Rendkívüli művészi hajlamaid mindenkit lenyűgöznek. De a kreativitásod a hétköznapi dolgokban is megcsillan. Olyan újszerű, egyszerű és váratlan megoldásaid vannak problémás helyzetekben, hogy az embereknek leesik az álla.

5. A nyitottságodat

Szívesen meghallgatsz másokat és tanulsz az elképzeléseikből. Elfogadó, megértő vagy, nem ítélkezel mások felett. Aki veled beszélget, arra valóban figyelsz, és megpróbálod az ő szemszögükből szemlélni a világot. Nem csoda, hogy annyian kiöntik neked a szívüket.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top