Horoszkóp

Vajon melyik a legkreatívabb csillagjegy? S te hányadik vagy a listán?

Vajon mennyire kreatívak a csillagjegyek? S egyáltalán miben a legkreatívabbak, a legkiválóbbak? Ki a legtehetségesebb? A horoszkóp listájából mindenre fény derül...

Mindenkiben ott rejtőzik a kreativitás. Valakinek csak csipetnyi jutott, míg mások nagykanállal merhetnek belőle. Vannak, akik ezen a területen találták meg álmaik hivatását, s zenészként, festőként, szobrászként, netán íróként keresik kenyerüket, míg mások csupán hobbiként tekintenek a vérükben rejlő tehetségre. A legtöbben nem is gondolják, mennyire kreatívak, de legalább elkövetnek mindent, hogy tökéletesítsék a készségüket, míg megint másokat mindez egyáltalán nem érdekel.

A horoszkóp elárulja, hogy miben és mennyire vagy tehetséges és kreatív. Nos hányadikként szerepelsz a listában?

1. Halak

A Halak csillagjegyet komoly képzelőerővel áldotta meg a sors. Nem meglepő, hogy nagyon sok kiváló és korszakalkotó művész született ebben a jegyben. Hihetetlenül intuitív, nagyon könnyen gyűjti az inspirációt, ráadásul ösztönösen ráérez bizonyos dolgokra, ami a kreativitással együtt nagy erény. Kétségtelenül ő a legkreatívabb alkotó a zodiákusban.

2. Vízöntő

Bár festő vagy zenész viszonylag ritkán válik a Vízöntőből, kétségtelenül roppant innovatív és leleményes csillagjegy. Olyan ötlettel áll elő, ami nemcsak vonzónak tűnhet, de egyúttal sokaknak komoly segítséget is jelent. Nagy esélye van, hogy a tudományos területen szerezzen magának hírnevet. Reformer javaslataival alapjaiban változtatja meg a világ szemléletét.

3. Ikrek

Az Ikrek roppant kreatív típus, s akkor tárja fel ezt a tulajdonságát a környezete előtt, amikor biztos abban, amit épp csinál. Imád tanulni, beszélgetni és olvasni, s ha irodalomról, olvasásról van szó, kreativitása páratlan. Kitűnő író, költő, műfordító válhat belőle. A kommunikáció a vérében van, s ő valóban tömegeket képes megmozgatni egy-egy beszédével.

4. Mérleg

A szépség inspirálja a Mérleg kreativitását, s ő esztétikai szempontból alkot nagyon vonzó dolgokat. A divat és a design világában hihetetlenül könnyedén és jól mozog. Remek az ízlése, nagyon stílusos, tökéletesen kombinálja a színeket. Számos ismert és jeles divattervező született a Mérleg jegyében. Nem véletlenül…

5. Oroszlán

Az Oroszlán nagyon kreatív típus. Tehetséges a rajzolásban éppúgy érvényesülhet, mint a színjátszásban, az előadó-művészetben. Ha valaki imádja a reflektorfényt, az kétségtelenül ő. Nagyszerű zenész, színművész válhat belőle, s roppant találékony, ha valódi show-t kell csinálnia. Drámai fellépésével mély nyomokat hagy mindenkiben. Őt nem lehet nem észrevenni.

6. Bika

A Bika kreativitása elsősorban a szépségben, a gasztronómiában, a tervezésben bontakozik ki, hiszen ő is imádja az ízléses dolgokat. Szereti a kényelmet, a luxust, amit meg is teremt magának. Remekül rajzol, nagyszerűen tervez. Nem véletlenül válhat belőle sikeres lakberendező, de mesterszakács vagy építész éppúgy. Amihez a leginkább kedvet érez.

Ennyire és ebben igazán kreatívak a csillagjegyek (fotó: Getty)

Ennyire és ebben igazán kreatívak a csillagjegyek (fotó: Getty)

7. Skorpió

A Skorpió kreativitása határtalan, amikor a saját személyes stílusa a legfontosabb. Különösen öntudatos, s ezt jól tükrözi az öltözködése, de a tetoválásai, a piercingek is. Otthona személyes stílusára jellemző, ugyanakkor nagyon titokzatos típus, nem enged magához közel másokat, így a legtöbb ember előtt rejtve marad különleges és merész ízlésvilága.

8. Rák

A Rák nem arról híres, hogy a semmiből mindent elővarázsolna. A kreativitása inkább abból fakad, hogy jó érzékkel választja a lakását jellemző stílust. Imád otthon lenni, s a lakberendezési katalógusokból remekül kiválasztja a szükséges holmikat, legyen szó tapétáról, csempéről, a bútorok színéről, avagy az egyéb kiegészítőkről. Ügyes érzékkel teszi otthonossá a lakását.

9. Nyilas

A Nyilas hagyományos értelembe véve nem tekinthető kreatívnak, ám ha olyan kapcsolatokról szó, amelyek új helyszínek felé repíthetik, leleményessége nem ismer határokat. Imád utazni,  s pontosan ebben rejlik a kreativitása. Pontosan tudja, hogyan szervezze meg az utat, a legizgalmasabb programokat, az igazán tartalmas és maradandó élményeket.

10. Kos

A Kos tud kreatív lenni, ám mégsem erről a tulajdonságáról ismert. Döntései megalapozottak, addig nem nyugszik, amíg el nem éri, amit kitűzött maga elé. Az egyetlen alkalom, amikor szüksége van a kreativitására, ha új módszereket kell kitalálnia a céljai megvalósításához, miután az első próbálkozások nem váltak be.

11. Bak

A Bak elvárásai igen magasak. S mivel meglehetősen merevek az elképzelései bizonyos dolgokat illetően, a kreativitás nem igazán jöhet nála szóba. Mégis rendkívül tehetséges csillagjegy, hiszen szorgalma gyakran a vezérigazgatói, elnöki, menedzseri székekbe repíti. Inkább az irányító szerep az övé, mintsem a művészeti alkotások tárháza.

12. Szűz

A Szűz nem feltétlenül a kreativitásról ismert. Elemzői vénája, kiváló szervezői képessége, az egészségtudata ugyanakkor csodálatra méltó. Az egyetlen alkalom, amikor felszínre törhet a kreativitása, ha új és egészséges ételeket kóstolhat, vagy különböző problémákra kell megoldást találnia. Logikusan gondolkodik, de azért a belső megérzéseire is hallgat.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top