nlc.hu
Horoszkóp

Tanulj magabiztosságot 3 csillagjegytől

Ezek a csillagjegyek soha nem bizonytalanok

Állandó impulzusok érnek, miként legyél sikeres, hogyan kell kinézned, mennyi barátod legyen. Nem csoda, ha néha elbizonytalanodsz és kényelmetlenül érzed magad.

Biztosan volt már olyan, hogy arról faggattak, van-e barátod. Ha nincs, miért. Ha van, mikor házasodtok? Ha pedig férjnél vagy, az a kérdéskör következik: mikor jön a baba, de ha egy már van: mikor jön a következő?! És amikor egy kicsit több jön a soknál, hajlamos vagy elbizonytalanodni: én nem ilyen vagyok, velem van a baj?
Folyamatos nyomás alatt élünk, a környezetünk, a média, a közösségi oldalak és még a legközelebbi szeretteink elvárásai is ránk zúdulnak nap mint nap.
Három csillagjegy elképesztően jól kezeli ezt, érdemes tőlük ellesni, hogyan csinálják.

vidám nők napraforgók

Fotó: Unsplash

Kos: Lenyomlak, bármiben!

Amikor valaki egy Kosnak szól be, készüljön: úgy fog visszavágni, hogy az illető alatt csoda, ha nem nyílik meg a föld. Vele nem érdemes versengeni, hiszen ő maga a verseny. Amiben jó, azt állandóan fejleszti, amiben nem, azt főleg, de nem szégyelli azt sem belátni, ha valamiben nem olyan jó. Akkor a belátásból csinál versenyt, amit ismét ő nyer meg. A Kos mindig készen áll! Olyan tiszta szívből hisz magában, hogy nincsen számára lehetetlen. Erő és büszkeség, amire alapoz. Végtelen energiával és pozitív hozzáállással veti bele magát az életbe, és úgy tudja motiválni magát, mint senki más.

Oroszlán: Hajts fejet, én vagyok az úr!

Ha valaha töltöttél el időt egy Oroszlánnal, tudod: az önbizalma kikezdhetetlen. Mindennap szerelembe esik önmagával, és ez a szerelem valódi. Egyeseknek talán arroganciának hat, de valójában ez nem más, mint színtiszta önbizalom, amit szinte vágni lehet. Nem fél soha a középpontban lenni, megmutatni magát. Pedig ezzel a kritikusok céltáblája lesz: és ez sem tartja vissza őt. Tudja, ha nem mennek jól a dolgok, a hibákból tanulhat is. Ha pedig minden hibátlan, a határ a csillagos ég. Az Oroszlán tudja, a siker csak úgy érhető el, ha kockáztat. Amitől ő, sosem retten vissza.

Nyilas: Kit érdekel, mit gondolsz rólam?

Folyamatos küldetésen van, hogy megtapasztaljon mindent, amit csak az élet kínál. Érdekes helyek a világ körül, izgalmas emberek, spontán és vad éjszakák felejthetetlen emlékei. Kinek van ideje emellett arra, hogy foglalkozzon a károgókkal? Senki nem tarthatja vissza a Nyilast a véget nem érő kalandoktól. Féktelen természete provokálja azokat, akik csak az álmaikban merészelnek meglépni ilyesmit, de őt cseppet sem zavarják. Tudja magáról ki ő, mit akar, és azt is, hogyan lépjen ki a komfortzónájából. Ahova már számtalanszor kilépett, és ahol egy dolognak soha nem volt helye: a bizonytalanságnak.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top