Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek könnyen elbizonytalanodnak

Ezek a csillagjegyek könnyen elbizonytalanodnak. Ők nem bíznak önmagukban, a képességeikben eléggé. Pedig nagyon is lenne mire büszkének lenniük. Melyik csillagjegy önbizalma a legsérülékenyebb? A horoszkópból kiderül. Te hogy állsz a magabiztossággal?

1. A Bika önbizalma ingatag

bizonytalanság önbizalomhiány csillagjegyek bika horoszkópA Bika minden igyekezetével azon van, hogy bizonyítsa a környezetének, milyen jól vág az esze, hiszen ez számára sokkal többet nyom latba, mint a külső megjelenés. Okosabbnak próbál tűnni, mint amilyen valójában, szívesen használ „nagy szavakat”, úgy tesz, mintha az adott témában otthonosan mozogna, jóllehet szó sincs erről. Erősen hajtja a bizonyítási kényszer, hiszen ingatag az önbizalma.

2. A Mérleg könnyen elbizonytalanodik

Ezek a csillagjegyek könnyen elbizonytalanodnakA Mérleg szinte sóvárog mások elismeréséért, jóllehet egyedül is ki kellene jönnie magával. Minden igyekezetével azon van, hogy dicséretet sajtoljon ki másokból, amiért bármire képes. A közösségi oldalakon is azért pörög, hogy folyamatos visszaigazolást kaphasson, hiszen önbizalomból neki sem jutott túlzottan sok. Pozitív megerősítések nélkül nagyon bizonytalan tud lenni.

3. Az Ikrek bizonytalan önmagában

bizonytalanság önbizalomhiány csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek a csillagjegyek kaméleonja, hiszen annak megfelelően változtatja viselkedését, akinek a társaságában tölti épp az idejét. Szüksége van, hogy szeressék, s ezért úgy módosítja az álláspontját, hogy a vele szemben lévő(k) rokonszenvesnek találják. Szó sincs arról, hogy mániákus hazudozó lenne, csupán túlságosan is bizonytalan saját magában, ezért igyekszik a lehető legjobb oldalát mutatni.

bizonytalanság önbizalomhiány csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek könnyen elbizonytalanodnak (iStock)

4. A Rák sokat foglalkozik a többiek véleményével

bizonytalanság önbizalomhiány csillagjegyek rák horoszkópA Rák túlságosan is sokat foglalkozik mások véleményével, s nem csupán ezzel, hanem általában véve mindennel, ami körülötte zajlik. Minden apróságon fennakad, s könnyen megsértődik. Amikor mások például lefújnak egy találkozót, vagy a kelleténél hangosabban szólnak hozzá, az biztosan sokkal jobban irritálja őt, mint másokat. Viselkedése az önbizalomhiányból fakad.

5. A Vízöntő gondtalannak akar látszani

bizonytalanság önbizalomhiány csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő mindent megtesz, hogy élete gondtalannak tűnjön, legalábbis a külvilág számára. Fotókat készít, történeteket mesél, csupa olyat tesz, amivel a sikeres élet látszatát próbálja fenntartani. A valóság ugyanakkor sokszor köszönő viszonyban sincs az általa kreált fantáziavilággal. Nagyfokú önbizalomhiányát próbálja kompenzálni, hogy kifogástalan képet alkot önmagáról.

6. A Szűz önbizalma a legsérülékenyebb

bizonytalanság önbizalomhiány csillagjegyek szűz horoszkópAmikor nyilvános beszédet kellene tartania, első randijára készül, a Szűz leblokkol, ostobának tűnik, rázza a hideg, hogy csak pár dolgot említsünk. Nagyon könnyen zavarba jön, mert valójában mindent előre be akar tudni, aztán nincs megoldása, ha másként zajlanak az események, mint képzelte. Amikor a dolgai jól alakulnak, ő akkor sem nyugszik meg. Napokkal később is keresi a hibákat magában. Nem véletlenül teszi, neki van ugyanis a legkevesebb önbizalma.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top