nlc.hu
Horoszkóp

A csillagjegyek testvérként

Ezek a csillagjegyek a legjobb testvérek

A leglojálisabb, a legcsaládcentrikusabb, a legönzetlenebb és a legszórakoztatóbb. Íme a zodiákus legszuperebb testvérei!

Ha a testvéred a most következő négy csillagjegy valamelyikében született, igazán szerencsésnek érezheted magad.

Bika

A Bikák lojális természetűek, testvérként pedig ez a tulajdonságuk különösképp felerősödik. Sziklaként állnak a testvéreik mellett, még akkor is, ha a személyiségük akár egészen eltérő tőlük, ugyanis számukra a vérségi kötelék felülírja az ilyesfajta esetleges különbségeket. Makacsságuk ugyanakkor szülhet feszültségeket a családon belül, így a testvérekkel való kapcsolatukban is, nem mindig könnyű velük, ám ha kívülről érkezik támadás, a Bika szülöttei azonnal összezárnak a testvéreikkel és minden erejükkel védelmezik őket. 

Halak

A Halak szülöttei önzetlen és végtelenül megértő testvérek. Ők azok, aki akkor is felnéznek rád, amikor esetleg te úgy érzed, nem adsz rá okot, és a legnehezebb helyzetekben is éreztetik veled, hogy csodálatos és pótolhatatlan ember vagy. Nekik bármit elmondhatsz, meghallgatnak, valóban figyelnek rád, de soha nem ítélkeznek feletted. Ha pedig bármiben segítségre van szükséged, legyen az lelki támogatás vagy valamilyen gyakorlati dolog, ők az elsők, akik a rendelkezésedre állnak. 

Testvérek

Illusztráció: Getty Images

Rák

A Rák tudvalevőleg a leginkább családcentrikus csillagjegy. Egy Rák jegyű testvér mellett soha nem fogod egyedül vagy mellőzve érezni magad, az e jegyben születetteknek ugyanis lételeme, hogy szeretetet adhassanak, másokra figyelhessenek és kényeztethessék a hozzájuk legközelebb állókat. Mindenféle versengés vagy féltékenykedés nélkül örülnek a sikereidnek, de bármikor fordulhatsz hozzájuk vigaszért vagy útmutatásért is. Bár olykor kissé főnökösködőnek tűnhetnek, valójában ezzel is csak védelmezni akarnak.  

Mérleg

A Mérlegekben minden megvan, amire egy testvért illetően csak vágyhat az ember. Fontosak számukra a kapcsolatok, különösképp a családi kötelékek, melyeket sosem hanyagolnak el, emellett szórakoztatóak, optimisták és született érzékük van ahhoz, hogy békét és harmóniát teremtsenek maguk körül. Személyiségükkel mindenkit elvarázsolnak, így mellettük gyakran a „kevésbé menő” testvérnek érezheted magad, ám közben büszke és boldog lehetsz, hogy ilyen testvért kaptál a sorstól.  

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top