Heti horoszkóp 2021. március 29. – április 4. – A kiegyensúlyozottság hete

Székelyhidi Ágnes | 2021. Március 29.
Húsvét előtti héten mind a 4 elem (levegő, víz, tűz, föld) képviselteti magát az égen a heti horoszkóp szerint. Emiatt kitűnő esélyed lesz a kiegyensúlyozottság megtalálására és megtartására.

Adj teret a kommunikációnak (levegő), az érzelmeknek (víz), a szenvedélynek (tűz) és a gyakorlatiasságnak (föld)!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Jól tennéd, ha a hét legelején kinyitnád a füledet. Valaki sokat beszél, de a mondókájában lesz valami, ami fontos, sőt hasznos információ a számodra. Március utolsó napján egy rád bízott titkot meg kell őrizned. Nagy megtiszteltetés az ilyesmi. Pénteken kezdődik a húsvéti hosszú hétvége. Tele leszel energiával, tervekkel és lelkesedéssel. Lehetőleg tartalékolj belőle! Szombattól lelassulsz, és teret nyer a megfontoltság. Innentől több türelmed lesz kidolgozni a részletetek. Ez a sikered titka…

Cél a kiegyensúlyozottság (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Ez a rövid hét kimondottan kedvezően indul. Minden a terveid, elképzeléseid szerint alakul, ami a karriered alakulását támogatja. Március utolsó napján egy dupla szuper fényszög szerint a párod, vagy egy barátod meglepetéssel kedveskedik neked. Ne az eredménnyel, hanem a szándékkal foglalkozz! Mert lehet, hogy nem jól sül el a dolog.  A húsvéti hosszú hétvége elején fejtörést okozhat a pénz beosztása. Bölcsen tennéd, ha takarékosan költenél. Az ünnep nem attól lesz jó, ha grandiózus lakomát csapsz.

IKREK – heti horoszkóp

Pazar bolygóállásokkal kezdődik számodra március utolsó hete. A hétfői lehetőségeket ragadd meg! Minden esélyed megvan arra, hogy elérd azt, illetve azokat a céljaidat, amit eddig nem sikerült. A folytatás már az ünnepi készülődésről szól. Hangolódj rá a Húsvétra! Engedd, hogy egyfajta kellemes szentimentalizmus járjon át! Csütörtökön legyél figyelmes a közeledben lévő emberekkel! A szeretet kéz a kézben jár a figyelmességgel. Majd a hosszú hétvégéd szenvedélyesen indul. Valaki megdobogtatja a szívedet.

RÁK – heti horoszkóp

Hétfőn kapkodod a fejedet. Annyian beszélnek, írnak neked, hogy nem győzöd. Ne borulj ki! Sorban válaszolj a saját tempódban! Ha a rövid munkahéten nem érsz a végére, akkor majd húsvét után folytatod. Hidd el, nem áll meg a világ, ha ezen a héten nem tudsz mindent megcsinálni! Szerda lesz a kedvenc napod. Kellemes csalódás ér. Ettől sokkal jobb kedved lesz. Az ünnepre készülődés nem fog már nyomasztani. A hosszú hétvége szerelmi ügyeket hoz felszínre. Jó lenne, ha megőriznéd a higgadtságodat.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Hétfőn egy bolygóháromszög azt javasolja, hogy minél több megbeszélést ütemezz erre a napra. Itt még van esélyed. Utána a víz dominancia egyfajta érzelmi árvizet okoz. Ettől már nem a józanság, hanem az emóció irányítja az embereket. Ne csodálkozz! Ez már a második olyan Húsvét lesz, amikor nem lehet szabadon találkozni és ünnepelni. Csütörtöktől javul a kedved. Pénteken a tűz dominancia fellelkesít. Biztosan találsz olyan rokonokat, akik benne vannak egy kis mókában. Ezt online is megtehetitek…

SZŰZ – heti horoszkóp

Itt a rövid munkahét, hosszú hétvége. Kihívás jól beosztani az időt. Hét elején a kommunikáció megy remekül. Hét közepén az érzelmek uralkodnak. A hosszú hétvége elején az indulatok és a szenvedély akar dominálni. A hét végén végre jön a te időd és végre lehet tervezni, számolni és kivitelezni. Ezen a héten lesz egy nap: a csütörtök, amikor nem lesz fényszög az égen. Ez egyfajta „üres lap”. Vagyis tőled függ, hogy mivel és milyen hangulatban töltöd a napot. Azaz teljesen szabad kezet kapsz…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Imádni fogod a hétfőt. Olyan bolygóháromszög lesz az égen, ami a te malmodra hajtja a vizet. Illetve pontosabb kép: a vitorládba fújja a szelet. Keddtől nem lenne okos dolog, ha a pénzügyeidet érzelmi alapon intéznéd. Ne keverd össze az anyagiakat és az emóciót! Csütörtöktől egyre türelmetlenebbül várod a hosszú hétvégét. Bár a Húsvét idén sem lesz olyan felhőtlen, mint anno. Ettől még teheted meghitté. A családod nagyon várja, hogy valamilyen formában együtt ünnepelhessetek. Online is megtehetitek.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Jól indul a március utolsó hete. És a folytatás sem lesz rosszabb. Neked a szerda lesz a kedvenced. Ekkor dupla szuper fényszög lesz az égen, ami sokat javít a hangulatodon. Sikerül ráhangolódnod az ünnepre. Elkezdhetsz bevásárolni, sütni, főzni, díszíteni stb. De semmiképp se kapkodj! Mindent derűsen és élvezettel csinálj! És bátran kérj segítséget! Nem kell mindent egyedül intézned. Hétvégén a föld elem és a józanság segít, hogy senki ne essen túlzásba se az evés, se az ivás területén.

NYILAS – heti horoszkóp

Hétfőn a közeledben lévő emberekből folyik a szó. Nem mindig érted és/vagy tudod követni őket. Szerencsére nem is várja el tőled senki. Az is szerencse, hogy ennek most nincs olyan óriási tétje. A csütörtök lesz a te napod. Mivel nem lesz fényszög az égen, szabad kezet kapsz, és bármit kihozhatsz ebből a napból. Pénteken egy Hold-Mars szembenállás parázs vitát jelez. Jobb lenne el se kezdeni. A hosszú hétvége folytatása békésebb, sőt majdnem unalmas lesz. Te majd gondoskodsz valami izgalomról…

BAK – heti horoszkóp

Hétfőn egy levegős háromszög kedvez a kommunikációnak. Egyeztess, beszélgess! Garantált a siker. Szerdán a víz dominancia érzelmi cunamit okozhat. Ne lepődj meg, ha az emberek ingerlékenyebbek vagy sértődékenyebbek! Senkinek nem könnyű a Húsvétra készülődni úgy, hogy idén is korlátozások nehezítik a dolgukat. Pénteken a tűz elem a szenvedélynek kedvez. Remélhetőleg ez szeretet és szerelem formájában jelenik meg. Vasárnap pedig a föld jegyben járó bolygók végre a gyakorlatiasságnak és neked kedveznek.

Szerelmes szívek (Fotó: Pixabay)

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Jó esélyed van arra, hogy a heti munkád nagy részét hétfőn, egy nap alatt letudd. Egy olyan ragyogó bolygó háromszög lesz az égen, ami a kezedre játszik. Bármit sikerül elintézned. Ezek után olyan konstellációk jönnek, amelyek érzelmi árvizet okozhatnak. Lesznek a közeledben többen, akik elérzékenyülnek, és pityeregnek. Legyél velük toleráns! A hosszú hétvége elején szerelembe eshetsz valakibe, vagy valamibe. A hét utolsó napján a józanság fog dominálni a föld elem túlsúlya miatt. Ez segít a túlzások ellen.

HALAK – heti horoszkóp

Hétfőn megfájdulhat a fejed, ha mindenkire figyelni akarsz. Rengeteg információ, hír és impulzus jön. Képtelenség mindre érdemben reagálni. Meg se próbáld! Keddtől elemedben leszel: indokolatlan derűvel készülsz a húsvéti hosszú hétvégére. Azonban nem kell indok a jókedvhez. Bízhatsz abban, hogy átragad a környezetedre a jókedved. Nagypénteken elvileg nagyböjt van. Nem muszáj teljes böjtöt tartanod. Elég, ha lemondasz húsról és az alkoholról. Utána lesz még lehetőséged enni, inni. Persze mértékletesen!

Exit mobile version