nlc.hu
Horoszkóp

A legbékésebb csillagjegyek

Ezek a legbékésebb csillagjegyek

Kinek a különcsége, kinek az introvertáltsága, kinek pedig a higgadtsága okán, azonban a most következő csillagjegyek szülöttei számára rendkívül fontos a béke.

Íme az a négy csillagjegy, melyeknek a jelképe akár a békejel is lehetne!

Mérleg

A Mérlegek a zodiákus békenagykövetei. Ők azok, akik mindig, minden körülmények között az egyensúlyt és a harmóniát keresik, illetve ahol nem találják, ott igyekeznek megteremteni. Gyakran előfordul, hogy olyan konfliktusokat sem vállalnak fel, melyek előrevinnék őket az életben, a békét ugyanis mindennél előbbre valónak tartják, még a saját érdekeiknél is. Ha pedig nem megfelelő közegbe kerülnek, ebbéli hozzáállásuk kifejezetten magányossá teheti őket. 

Ikrek

Az Ikrek szülöttei mindig a békés megoldást keresik, ritkán szállnak vitába másokkal, egyszerűen azért, mert időpazarlásnak érzik az ilyesmit. Maximálisan tiszteletben tartják mások személyes terét és értékrendjét, ugyanakkor ezt ők maguk is elvárják viszonzásul. A testüket, lelküket és a környezetüket is igyekeznek a szó szoros és átvitt értelmében is tisztán tartani. Még olyan helyzetekben is képesek higgadtak maradni, melyekben a legtöbb ember már elveszítené a hidegvérét. Egyetlen dolgot nem hajlandók eltűrni: ha igazságtalanul bántják őket.

Béke

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntő számára a béke egyszerűen alapszükséglet. A jegy szülöttei legszívesebben a saját útjukat járják, olyan utakat, melyeket előttük nem taposott ki senki, mindezt pedig a belső erejükre és lelki békéjükre alapozva teszik. Sokan megfejthetetlennek és kiszámíthatatlannak tartják őket, méghozzá jogosan. A Vízöntőnek ugyanis a vérében van, hogy elemelkedjen a hétköznapi dolgoktól, kivonja magát a „kötelező körök” teljesítése alól és ezek helyett inkább magasztosabb feladatoknak szentelje magát.

Halak

A Halak szülöttei introvertált emberek, akik számára a külvilág mindig minimum egy kissé – vagy épp nagyon – ijesztő és békétlen hely. Éppen ezért töltik szívesen egyedül az idejüket, a saját fantáziavilágukba merülve, ahol a viszont egyértelműen a béke az úr. A környezetükben élők olykor ki akarják rángatni őket ebből az állapotból, ám még ha jó szándékkal tennék is ezt, a Halak ezt sokkal inkább támadásként, mintsem segítségként fogják fel. 

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top