nlc.hu
Horoszkóp

A Szűz jegyűek a nőiességet ünneplik a húsvéttal

Így ünnepeld a húsvétot a horoszkóp szerint

A tavaszi napéjegyenlőséggel ünnepelj: élvezd az érkező tavaszt, a megújulást. Add meg a módját, csillagjegyednek megfelelően.

Itt a tavasz, minden szépségével együtt. Nem minden régió olyan szerencsés, hogy a márciussal beköszöntő időszakot valóban egy külön évszaknak élheti meg. Nekünk még jut a tavaszból és az őszből is, használd ki, és szippantsd be a természet ébredő energiáját.

nő tavaszi virágok közt

Fotó: Unsplash

Rák: tisztelegj a hold előtt

Bár a húsvét a nap és a tavasz ünnepe, a hold szerepe is igen nagy: a tavaszi napéjegyenlőség utáni első holdtöltét követő vasárnapra esik. Arról nem is beszélve, hogy csillagjegyed uralkodó bolygója is a hold. Kell-e több indok? Keresd magadban a hold finom energiáját, végezz telihold-meditációt, töltsd föl a kristályokat az ablakban, vagy egyszerűen ülj ki a holdfénybe, és szívd magadba.

Oroszlán: sétálj a napsütésben

A Rákkal szemben a te uralkodó bolygód a nap. Számodra a tüzes csillag visszatérése remek alkalom, hogy a mozgás, az öröm, a teremtés energiáját sokszorozd meg magadban. Táncolj, énekelj vagy vágj bele valami energikusba, amit halogattál egy ideje. Vegyél ki egy extra szabadnapot, majd sétálj hatalmasat a napsütésben. Lepd meg magad egy tavaszi színben pompázó ruhadarabbal, vagy friss virágok illatát idéző kozmetikummal.

Szűz: köszöntsd a nőiességedet

Amint azt csillagjegyed eredete is idézi, a húsvét a benned lakó nőiesség előtti tisztelgés ideje. Felfrissüléssel, újjászületéssel kedveskedj nőies oldaladnak, bármilyen rituáléval, ami jót tesz a testednek, lelkednek. Vedd elő az ápoló maszkokat, olajokat. Készítsd el Aphrodité fürdőjét, vagy keress tavaszköszöntő szertartást, ami legjobban illik hozzád. Kedveskedj a családodnak, szeretteidnek: köszöntsd fel női felmenőidet, hogy érezzék, ez a kötelék minden nő között ott van láthatatlanul.

(via psychicfuture)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top