nlc.hu
Horoszkóp

Ezzel a mágikus fürdővel tüzeld fel a szerelmet

Szombati szerelmi fürdő: mágia a vonzalom erősítésére

Aphrodité fürdője egy komor téli délutánon nem csak a te szívedet melengeti át. Az efféle erőteljes szerelmi mágia növeli a vonzerődet, vagy egyenesen bevonzza az igazit.

Ha egyedülálló vagy, imádni fogod Aphrodité fürdőjének rítusát. Ha pedig párkapcsolatban élsz, érezni fogod áldásos hatását. Egy felemelő rituális fürdőzés mindig jó a léleknek és a testnek is. De ezzel a szertartással, miközben a benned élő istennőt ünnepled, azokat az energiákat is mozgásba hozod, amik segítenek szerelemre lelni vagy a meglévő érzelmeket felkorbácsolni.

Fotó: Profimedia

Fotó: Profimedia

Miről szól Aphrodité fürdője?

Ez egy szertartás, egy rituális fürdőzés, amelyet Aphroditének, a szerelem istennőjének ajánlasz fel. A szentséges hozzávalók segítenek, hogy teljességgel ragyogjon a belső szépséged. Eközben pedig fokozzák a vágyat, felerősítik a szerelmet.
Ha vannak szárított rózsáid, amiket egy férfitól kaptál, vagy a párodtól, íme a remek alkalom a szirmok felhasználására. Lehet, hogy az örökkévalóságig meg akartad tartani őket, de legyünk őszinték: egy bűbájra felhasználni sokkal szebb sors, mint pár év múlva kidobni a poros, élettelen virágokat. Ha pedig nincs rózsa otthon, vegyél – és élvezd bűntudat nélkül a gyönyörű ajándékot, ami magadnak adsz!

Erre lesz szükséged:

  • kilenc szál vörös rózsa
  • 10 csepp vaníliaolaj
  • 5 csepp rózsaolaj
  • 2 piros vagy fehér gyertya
  • gyújtóeszköz
  • fehér tálka vagy természetes anyagú kosár

A fürdőkád mellé készítsd el Aphrodité oltárát. Rendezz el csinosan kagyló- és csigahéjakat, vanília- vagy rózsaszappant, rózsakvarc kristályt. Ha szeretnél, ide bekészíthetsz magadnak egy palack finom bort kinyitva és egy szép poharat is.
Szedj össze mindent és bizonyosodj meg, hogy semmiért nem kell majd kiugranod a meleg fürdőből. Most minden az ellazulásról, pihenésről szól. A gyertyákba karcolhatsz szerelmi szimbólumokat vagy valakinek a nevét is, majd kend be őket egy-egy csepp illóolajjal, mindkettőből.

A fürdő elkészítése

Engedj vizet. Ne legyen túl forró, de egy picivel éppen melegebb a kényelmesnél, és cseppentsd bele az illóolajokat. Fejtsd le a rózsákról a szirmokat a tálkába vagy a kosárba. Majd onnan szórd bele a szirmokat a fürdővízbe, lassan, élvezettel.

Engedd el magad

Gyújtsd meg a gyertyákat, és térdelj le az oltár és a kád mellé. Hunyd le a szemed, és képzeld el magad, amint ragyogsz. Belső szépséged, a benned lévő szeretet, szerelem és vágy kisugárzik, át a fizikai testeden. Ha van kedvesed vagy valaki, akire vágysz, képzeld el őt is magad mellett.

Lépj a vízbe

És lebegj. Élvezd, ahogy körülölel a víz, és a szent tér energiája, amit te magad hoztál létre. Érezd a szirmokat a testeden, az ujjaid között. Engedj el minden negatív energiát, minden rosszat, amit valaha a testedről, magadról gondoltál. Örülj magadnak, élvezd, aki vagy, érezd a szépségedet. Érezd, ahogy ez az érzés végigkísér a következő napokon, heteken.

Zárd magadba

Ha már eleget voltál a vízben, kortyoltál a borból, esetleg varázsigét is mormoltál, szívd magadba az élményt az utolsó cseppig. Csukd be a szentséges teret, oltsd el a gyertyákat. Simíts egy mosolyt az arcodra, és vidd magaddal az álmaidba azt a sok szépséget, ami benned rejlik.
A bókokat és a beérkező szerelem-rezgéseket pedig fogadd nyílt szívvel. Jócskán érkezni fognak!

(via moodymoons)

Ez is érdekelhet rózsavíz üvegben rózsákkal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top