nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy legjobb tulajdonságai

Ezért szeretjük annyira ezt a 4 csillagjegyet

Emlékezz rá, hogy milyen jó dolog, amikor dicsérnek. Elég egy kedves mondat, ami akár napokra elkísér, felvidít. 

Te elégszer mondod a barátaidnak, hogy miért szereted őket? Egyáltalán, meg tudod fogalmazni, mit szeretsz bennük? Jó dolog, ha néha végiggondolod, kiben mit szeretsz, és mit tudsz viszonzásként önmagadban felmutatni. 

négy barátnő

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Ámulatba ejtő személyiséged van, aki mindig orrhosszal jár a többiek előtt. Nem bírsz lassan vagy fokozatosan csinálni semmit, csak őrült energiával belevágni a dolgok közepébe. Egyeseknek ez rémisztő lehet, de amikor látják az eredményt, csak az elismerés marad. Nincs hozzád fogható, aki ennyire inspirálóan célratörő.

Rák (június 22. – július 22.)

A gondoskodásod nélkül sötétebb hely lenne a világ. A szeretet az a kötőanyag, amire mindenkinek szüksége van. De olyan érezhetően és végtelenül nem tud mindenki szeretni és adni, ahogy te tudsz. Aki ismer, tudja jó, hogy számíthat rád. Képes vagy pillanatok alatt az emberek bizalmába férkőzni, és személyedben a legmegbízhatóbb barátra lelnek – ez ritka kincs!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Számos tulajdonságod van, ami miatt szerethető vagy. A legkedvesebb és leginkább szeretetre méltó csillagjegy a tiéd. Legyél büszke rá, hogy szinte rögtön otthon érzik magukat veled az emberek. Képes vagy mindenkivel megtalálni a közös hangot, és a legfeszélyezettebbek is elengedik magukat.

Bak (december 22. – január 19.)

Kitartásod és célratörő természeted sokakat motivál, még ha észre sem veszed. Míg te keményen dolgozol, mások példaképként tisztelnek. Hát persze, hogy észre sem vetted, mert a feladatra figyelsz. Ne érezd magad kellemetlenül, őszinte és tisztességes vagy, emellett szerény: ennél jobb minta akarva sem lehetsz.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top