nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. április 7–13. – Tréfás áprilisi újhold

A hétfői újhold megtréfál minket a holdhoroszkóp szerint. Az áprilisi időjárás tréfás és szeszélyes, de a tavasz visszavonhatatlanul itt van.

Nyílnak a virágok, a kabátok és a szívek is. Újholdkor fényes esélyed nyílik arra, hogy megújulj. Ez a Kos újhold kiemelten intenzíven segít neked, mert a Kos maga a megújulás jele.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

Heti holdhoroszkóp

Tavasz (Fotó: Pixabay)

SZERDA – április 7.: Mivel csak éjjel vált jelet a Hold, egész nap a Vízöntő jelleg érvényesül, ami kihozza belőled a „bohócot” = hajlamos leszel mindenből viccet gyártani. Vigyázz, figyelj arra, hogy a többiek értsék a humorodat, és ne sértődjenek meg! Kár lenne megmérgezni a napodat azzal, hogy valakinek eltalálod a gyenge pontját.

CSÜTÖRTÖK – április 8.: Már a Halakban jár a Hold és még fogy. Ez a régiek szerint segít, hogy víz segítségével megszabadulj mindenféle kosztól, szennyeződéstől, folttól. Nem, vagy csak egészen kevés mosószerre lesz szükséged. A vizes jegyben járó Hold minden vizes tevékenységnek kedvez. Ha méregteleníteni vagy fogyókúrázni akarsz, akkor azt tedd valamilyen gyógyteával!

PÉNTEK – április 9.: Semmi változás sincs a tegnapihoz képest, mert egész nap a Halakban jár a fogyó Hold. Szóval ma is moshatsz, pucolhatsz, tisztíthatsz, méregteleníthetsz. Emellett ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet! Hiszen amikor vizes jegyben jár a Hold, a növények isszák a vizet. Átszoktathatod őket, ha mindig csak vizes napokon locsolod meg őket.

SZOMBAT – április 10.: Reggel a Kosba lép a Hold, ami felvillanyoz, de türelmetlenné is tesz. Ezt az energiát vezesd bele bármilyen aktív cselekvésbe! Sportolhatsz, kertészkedhetsz. Csak azt kalkuláld be, hogy a Kos Hold rövid időre tud segíteni a koncentrációban! Szóval ne terheld magad hosszú ideig!

VASÁRNAP – április 11.: Újhold előtti napon a Kos Hold előszele az újításnak. Egyre fokozódó türelmetlenséget érezhetsz magadban. Ezt le kéne vezetned, ha nem akarsz konfliktusba keveredni. Bármilyen aktivitás jó, ami igénybe veszi az izomzatodat és megizzaszt. Ilyen pl. a sport, a takarítás, a kertészkedés.

HÉTFŐ – április 12.: Újhold napján garantáltan fel leszel dobódva. A tüzes Kos újhold olyan érzést jelez, ami a szilveszterre emlékeztet = ismét új ciklus indul, amit a javadra fordíthatsz. Két tilalom van érvényben ma: fodrászati és fogászati tilalom. (az Újholdról részletesen lejjebb olvashatsz)

KEDD – április 13.: Ma egész nap a kényelmes, lusta, gourmand Bikában jár a Hold. Szóval ne csodálkozz, ha semmi kedved nyüzsögni! Sokkal inkább finomságokra vágysz. Ezek lehetnek finom falatok, finom illatok, finom ruhák, finom krémek. Csak arra ügyelj, hogy ne költs meggondolatlanul sokat! És vigyázz, mert már nő a Hold, és könnyebben „hizlal”!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 04. 07-13.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 04. 07-13.

TRÉFÁS ÁPRILISI ÚJHOLD

Megtréfál minket az áprilisi időjárás és hétfői újhold is. Egyértelműen beköszöntött a tavasz, de a hőmérsékleti értékek nem mindig ezt tükrözik.

Április 12-én, hétfőn hajnalban (04:31-kor) a Kos jelében együtt áll a Nap és a Hold. Ne tévesszen meg a szél és az esős idő! Ez is a tavasz része.

Az újholdtól kinyílnak a virágok, a kabátok és a szívek is. Mindenkiben, benned is tombolnak az érzelmek, a szenvedély és a szerelem. Ha párkapcsolatban élsz, értékeld, szeresd, és kényeztesd a párodat! Az újhold új ötleteket adhat neked. Itt az ideje a megújulásnak.
Amennyiben nincs még párod, új stratégiát gondolhatsz ki. Az újhold segíthet kitalálni, hogy min kell változtatnod.

Újhold napján gyújts halványzöld gyertyát, és fogalmazd meg, hogy miben akarsz megújulni! Mindaz, amit most kezdesz, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld. Ezért kell halványzöld gyertyát gyújtani.

Heti holdhoroszkóp

Gyújts zöld gyertyát! (Fotó: Pixabay)

Ha a Kos jelében születtél, akkor hétfőn, a születésnapod közelében duplán kiélvezheted az újhold megújító hatását. Számodra kötelező a tervezés, az álmodozás és a listaírás. Ki ne hagyd!
Akkor is élvezheted az újhold áldásos hatását, ha Oroszlán vagy Nyilas-szülött vagy.
Természetesen nem maradsz ki semmi jóból, ha más jegyben születtél.

Az újhold hétfőn hajnalban lesz. Legideálisabb, ha 04:31 után és 19:44 előtt gyújtod meg a gyertyát, és kívánsz.

 

Ez is érdekelhet piknik nők mezőn Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top