nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy legjobb barátja

Ő az ideális barát, a Kos, az Oroszlán és a Skorpió számára

Sok mindent felfedezhetsz magadról a horoszkóp segítségével. Megtudhatod, te milyen barát és társ vagy, és világossá válik, hogyan működik a kapcsolatod a barátaiddal.

Nyilván senki nem várja el tőled, hogy rúgd ki a legjobb barátodat, és azonnal keress valakit, a megfelelő csillagjeggyel. De talán rávilágít arra, hogy miért működik a kapcsolataid dinamikája úgy, ahogy most működik. Sőt, esetleg közelebb kerülsz valakihez, akivel eddig nem voltál bizalmi kapcsolatban.

barátok ebédelnek koccintanak

Fotó: Unsplash

Kos

Ha Kos a csillagjegyed, biztosan van legalább egy olyan hű barátod, akiben vakon megbízol. Kreatív vagy, spontán, újító gondolataid vannak, de az érzelmeid is fontosak. Az ambícióid néha türelmetlenné tesznek, ilyenkor hajlamos vagy elhamarkodottan reagálni, de gyorsan lehiggadsz.

Ideális barátod: a Mérleg

Kirobbanó és energikus természeted miatt nem árt, ha olyasvalaki a barátod, akinek ezzel nincs gondja. Ezért tökéletes barát a Mérleg, mert ha túlreagálod a helyzetet, ő képes visszarángatni a földre, és higgadtan megbeszélni a történteket. Te pedig jó hatással lehetsz rá, hiszen bátorítod őt, és amikor lehetőségek közt őrlődik, segítesz döntéseket hoznia.

Oroszlán

Az összes jegy közül te vagy a leginkább domináns. Mindig kitűnsz a környezetedből, megköveteled a tiszteletet, és te vagy a társaság középpontja. A csoport vezetőjeként erős akaratú egyén vagy, hallatod a hangodat, kiállsz másokért.

Ideális barátod: a Nyilas

Ti ketten egymás életét fűszerezitek meg. Soha nem lesz egy unalmas percetek sem, és amikor együtt vagytok valahol, garantált mindenki számára a szórakozás. Ösztönzitek egymást. A Nyilas kreatívabb lesz melletted, te pedig képes leszel általa olyan helyzetekbe is belemenni, amikbe magadtól soha.

Skorpió

A legmisztikusabb csillagjegyként ismernek. Mély érzésű ember vagy, de ezt sokak elől rejtegeted, inkább megtartod magadnak. Helyette titokzatos vagy, így a legegyszerűbb. Persze emiatt sokan rosszul ítélnek meg, pedig csodálatos barát vagy. Akit a bizalmadba engedsz, az szinte egy más embert ismer meg.

Ideális barátod: a Rák

Arra van szükséged, hogy hozzád hasonló érzelmi intelligenciával rendelkező emberek vegyenek körül. Ilyen a Rák, aki mellett biztonságban érzed magad és remekül megértitek egymást. A Rák minden érzelmi rezdülésedet érti majd, cserébe kiállsz érte és védelmezed, ha bárki bántani próbálja érzékeny barátodat.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top