nlc.hu
Horoszkóp

Vigyázz a Rákra, komoly problémája lehet

3 csillagjegy függőségei 

Apró, ártalmatlan függőségeink mögött is komoly problémák húzódhatnak meg. Három csillagjegy esetében erre figyelj.

Nem biztos, hogy problémát látsz abban, ha egy jó barátod hirtelen rengeteget sportolni kezd. Viszont ha minden este eltüntet egy-egy üveg italt, egyből gyanakodni kezdesz. A függőség minden formája mögött nagyobb probléma húzódhat, ami az egyes csillagjegyek esetében jellemző gondokra utal.

koccintó nők italozás

Fotó: Unsplash

Rák: kemény drogok

Szélsőségesen hangulatember, pedig a csillagjegye szinte két szó szinonimája: anya és otthon. Amikor bajban érzi magad, hajlamos a világtól elvonulva szenvedni. A legtökéletesebb hely az önsajnálatra az otthona, ahol egyre jobban belelovalja magát a problémákba. Amikor a talaj teljesen kicsúszik a lába alól, akár a legkeményebb szerekhez is nyúlhat. Olyanokhoz, amik egy másik világba röpítik, és ismét biztonságban lévő kisbabának érzi magát.
Ha Rák barátod depresszióra hajlamos, figyelj rá, segítségre lehet szüksége.

Szűz: társfüggőség

Az egyik legfontosabb életcélja, hogy szolgáljon másokat. Kiváló problémamegoldó és gondos barát. De amikor egy rendkívül erős személyiség holdudvarába kerül, könnyen feladja a saját egyéniségét, és semmi más nem lesz fontos számára, csak kiszolgálni a másikat. Az is előfordulhat, hogy olyan ember közelségében van, aki eleve segítségre szorul: valaki, aki mentális betegséggel küzd, aki nélküle nem lenne teljesen életképes.
Amikor segítenél a Szűznek, arra kell rávilágítani, más helyett nem akarhat megváltozni, és amíg keményen próbálkozik, a saját egészsége is veszélybe kerül.

Nyilas: alkohol vagy játékszenvedély

A Jupiter uralkodik felette, az ajándékok és szerencse bolygója. A Nyilas mindig hajszol valamit, tudást, válaszokat, kalandot, élvezetet. Végtelenül optimista, és kíváncsi, és könnyen abba a hibába esik, hogy nem bírja abbahagyni a szerencsejátékot. Szociális természete miatt sajnos az ivás is adott, mint a közösségi lét és szórakozás egyik kelléke, de a gond akkor van, ha ez átbillen, és már az ital uralkodik.
Csak akkor tud megszabadulni a káros szenvedélytől, ha elhatározza magát, ilyenkor viszont jól jön neki a baráti támogatás.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top