Horoszkóp

Ez a csillagjegyek legnagyobb hiányossága

Senki sem tökéletes. Mindenkinek van hová fejlődnie a személyiségében, hiszen éppen ezért született a mostani életébe. Neked vajon mi a legnagyobb hiányosságod? A horoszkóp kíméletlenül megmutat mindent...

Senki sem tökéletes, a bizonytalanság és kétség mindenkiben ott lapul. Néhány csillagjegy folyton a rivaldafényre áhítozik, mások túlságosan félénkek, és olyanok is vannak, akik borzasztóan csökönyösek, megint mások kissé hiszékenyek. Mindenkit más és más húz vissza. Ám minél többet tudsz meg a saját hiányosságaidról, annál jobban meg is értheted önmagadat, hiszen ez egyúttal a fejlődésre is ösztönözhet. S bár nem a legkellemesebb dolog szembenézni a gyengeségekkel, érdemes mégis megtenni. Nos, melyik tulajdonságodon érdemes változtatnod?

Kos: túlságosan óvatos vagy

Kos jegyűként igényled a szabadságot, és látszólag önbizalomban sem szenvedsz hiányt, ám ezzel csak leplezni próbálod a belső bizonytalanságodat. S bár a karriered során ez sosem okoz számodra hátrányt, a párkapcsolatban már megmutatkozik az önbizalomhiányod, mert amint valamilyen probléma adódik, biztosan magadat okolod érte.

Bika: igényled a szeretetet

Bika jegyűként uralkodó bolygód a Vénusz, így érthető, hogy hajszolod a szeretetet. Ha párod nem fogja a kezedet, nem ölel át, máris mellőzöttnek érzed magad, s lehangolttá, s egyúttal túlzottan is ragadóssá válsz. A párodtól teljes odaadást, figyelmet, szeretetet vársz, ennél kevesebbel nem éred be. Ez pedig neki nagyon nem egyszerű feladat.

Ikrek: kiismerhetetlenséged zavaró

Ikrek jegyűként meglehetősen változékony lehetsz, az egyik pillanatban még szabadságra vágysz, a másikban bátorításra. Ha úgy érzed, nem hallgatták meg véleményedet, rettentő dühös leszel. S ez a viselkedés bizony gyakran rányomja bélyegét a párkapcsolatodra is. Párod képtelen követni a hangulathullámzásodat.

Rák: túl sokat rágódsz mindenen

Rák jegyűként állandó bensőséges kapcsolatra vágysz a pároddal, s ha elhanyagol, azonnal elbizonytalanodsz. A biztonság számodra elsődleges, s ha ez az érzés kölcsönös, minden a legnagyobb rendben van a veled és a kapcsolatoddal is. Ám nem kell sok hozzá, hogy azt érezd, nem kellesz eléggé a másiknak.

Oroszlán: folyamatos megerősítésre vágysz

Oroszlán jegyűként imádod a bókokat, s ha a párod nem halmoz el állandóan apró kedvességgel, már fened a körmeidet. Minden az elismerésről szól, s nem éred be mással, csakis a legjobbal. A finomkodás nem a te asztalod, épp ezért a társadnak nem árt felkészülnie a nyers őszinteségedre is.

Szűz: túlságosan sokat idegeskedsz

Szűz jegyűként érzékeny lélek vagy, aki mások érzéseit hajlamos a sajátja elé sorolni. Fontosabb számodra a környezeted boldogsága, mint a sajátod, s ez az önfeláldozó magatartásod nagyon gyakran kellemetlenségek forrása lehet, mert te ott is problémát látsz, ahol nincs is…

Mindenkiből hiányzik valami… (iStock)

Mérleg: ki nem állhatod a konfliktust

Mérleg jegyűként a konfliktusoknál jobban semmit sem gyűlölsz, így mindent megteszel, hogy valamilyen módon kimaradhass a vitákból. Az eredmény: passzív-agresszívvé válsz. Rosszindulatú megjegyezéseket teszel, amikor nem érvényesül az akaratod. Ám mivel rettegsz az egyedülléttől, lerázhatatlanná válsz a párkapcsolatban.

Skorpió: birtoklási vágyad ijesztő

Skorpió jegyűként szenvedélyesen szeretsz, ám a mély érzések a birtoklási vágyat erősítik benned. Ez mind a baráti, mind a párkapcsolatodra érvényes. Ha szeretsz valakit, akkor teljesen odavagy érte, a szerelmet teljes egészében átéled, nem éred be félmegoldásokkal. Éppen ezért nem kevés türelem kell hozzád…

Nyilas: könnyen elunod magad

Nyilas jegyűként önbizalmad többeket is hozzád vonz, ám ez időnként visszafelé sülhet el. Könnyen elunod magad, így macerás, hogy az embereket meg is tudd tartani magad körül. Ha valaki nem úgy bánik veled, ahogy szerinted megérdemelnéd, felhúzod az orrod, és minden magyarázat nélkül továbbállsz.

Bak: bizalmi kérdésekben nem állsz jól

Bak jegyűként, ha bármilyen konfliktussal találod szembe magadat az életben, egyenesen lebénulsz: a helyzeten rágódsz ahelyett, hogy szembenéznél a problémával. Sok időt töltesz azzal, hogy magadban sokadszorra is visszajátszod a szituációt. A kétségeid felszínre törnek, megkérdőjelezed saját magadat, ami ugyanakkor nem mindenkivel szemben nyerő magatartás.

Vízöntő: elrejted az érzéseidet

Vízöntő jegyűként, bár a nyugodtság benyomását kelted, valójában nagyon összetett személyiség vagy. A laza külső meglehetősen szenvedélyes belsőt takar, ami csak arra vár, hogy kitörjön, mint a vulkán. Megpróbálod elrejteni az érzéseidet, mivel nem szeretnél másokat terhelni ezzel, ám hidd el, később pontosan ez bosszulja meg magát a kapcsolataidban.

Halak: túl gyorsan bocsátasz meg

Halak jegyűként sebezhető vagy, s gyakran találod magad olyan helyzetekben, amikor összetörik a szívedet. Próbálod a bizonytalanságodat elrejteni, hiszen nem könnyű beismerned, hogy megbántottak. Szó nélkül hagyod mások rossz cselekedeteit, inkább gyorsan megbocsátasz és túllépsz rajta, mint hogy haragot tartanál. S vannak, akik ezt ki is használják.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top