nlc.hu
Horoszkóp

Drámai csillagjegyek

Csillagjegyek, akik imádnak drámázni – már csak a vörös szőnyeg hiányzik

Te is ismersz olyan embert a környezetedben, akit a dráma éltet? Bolhából elefántot csinál, és szerinte körülötte forog a világ? Ezek a csillagjegyek a legnagyobb dráma királynők!

Vannak, akik minden érzelmet erősen élnek meg, ha boldogok, majd kicsattannak, de ha szomorúak vagy dühösek, azt is egészen biztosan a környezetük tudtára a adják. Ezek a csillagjegyek imádnak drámázni.

Ikrek

A hóbortos Ikrek a drámának él, amire beszédstílusával és gesztusaival is rásegít. Az Ikrek kifejezetten érzékeny arra, hogy miként viselkednek vele mások, és ha szerinte nem megfelelően, annak hangot ad – olyan módon, amit egészen biztosan észreveszel. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy ő azt eltervezte, könnyen előbújhat belőle a drámakirálynő, és ha ezt megemlíted neki, képes megsértődni.

Rák

A Rák kifejezetten érzelmes csillagjegy, és nagyon könnyen megsértődik. Eleinte talán fel sem tűnik, hogy megbántottad, de amikor már elég ideig dédelgette a sértődöttségét, visszacsíp, amit nem lehet nem észrevenni. Hajlamos mindent magára venni, még a legkisebb dolgokon is képes megsértődni, és ha úgy érzi, megsértették, a végletekig dacossá válik.

Drámai csillagjegyek

Az igazi dráma királynők nem riadnak vissza semmitől sem (Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Mivel az Oroszlán imádja a reflektorfényt, a dráma sem áll messze a természetétől, sőt! Igazi drámakirálynő, a lételeme, hogy rá figyeljenek, szereti az eltúlzott érzelmeket, és nem riad vissza attól sem, hogy adott esetben jelenetet rendezzen. Az Oroszlánokhoz néha erős idegek kellenek, de alapvetően optimista, gondoskodó természetük miatt könnyű őket szeretni.

Skorpió

A Skorpió csillagjegy egyenlő a szenvedéllyel és az érzelmekkel. Határozott véleménye van mindenről, és amikor ideges, hajlamos a kelleténél erőteljesebben kifejezni a frusztrációját. A Skorpió szereti, ha a dolgok az ő kedve szerint alakulnak, így könnyen ki tud jönni a sodrából, ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezte. Ha úgy érzi, nem tisztelik, megnyomja a dráma gombot.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top