nlc.hu
Horoszkóp

Hallgass az angyalokra

Ezt üzenik az angyalok az idei tavaszra

A tavasz még bontogatja a szárnyait, idén is késve érkezik. De az angyalok köztünk vannak, és a nehéz helyzetekben észrevétlenül támogatnak.

Az idei tavasz még mindig sok terhet rak ránk, emberekre. Betegség, bizonytalanság szövi át mindennapjainkat. A védelmező angyalok lépten-nyomon mögötted állnak, és segítenek átjutni a nehézségeken. 

angyal virágzó ágakkal

Fotó: Unsplash

Ne félj az új kezdettől

Az életed egy gyönyörű utazás. Csak lásd meg mindig a szépségeit, a legsötétebb pillanatokban is. Győzd le a félelmeidet, az őrangyalod mindig mögötted áll, és figyeli a lépteidet. A benned rejlő képességekre szüksége van a szeretteidnek és a világnak. Engedd szabadon az elmédet, mert a félelem az, ami hátráltat. Mindig lesznek lehetőségeid, de vedd észre őket, és merj élni velük.

Legyél nyitott a sikerre

Nézz vissza az életedre, mennyi mindent vittél sikerre eddig. Az őrangyalod támogatott, vagy boldogan figyelte, ahogy egyedül megküzdesz a nehézségekkel. Hallgass a megérzéseidre, érezd a belső útmutatást, ami a felsőbb erőktől ered. Fogadd el másoktól a segítséget, és legyél hálás nekik. Közben segíts te is, és fogadd el a hálát és szeretetet, amit viszonzásul kapsz. Döntések nélkül nem jutsz előre, és ha nem tökéletesek, azokból is tanulni fogsz. Ne torpanj meg, a siker útja előtted áll.

Élvezd az életet

Már elvetetted azokat a magokat az életed során, amik ezen a tavaszon szárba szökkennek és kivirágoznak. A sok befektetett energia most megtérül, és valóra válnak az álmaid. Csodálatos időszak következik, a jószerencse követni fog. A szeretetet és kedvességet, amit másoknak adtál önzetlenül, most sokszorosan visszakapod. Az angyalok arra kérnek, hogy élvezd ezt az időszakot! Szórakozz, legyél vidám, és töltekezz fel, hogy továbbra is adhass azoknak, akiknek szüksége van rá.

(via amber)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top