nlc.hu
Horoszkóp

Vigyázz az Ikrek két arcával az interneten

Készülj online randira 3 csillagjeggyel!

A párra vágyók hamar átszoktak a járvány miatt az élő randikról a virtuális térre. Ha ott megvan a szikra, már csak élőben kell megtapasztalni: vajon működik-e a kémia?

Az internetes társkeresés nem újdonság. De a szerelemre vágyók is óvatosabbak a vírushelyzet miatt, és sokkal több a videórandi egy valós találkozó előtt. A szöveges-, hang- és videóüzeneteknek is megvan a varázsa, de a bőréből senki nem tud kibújni – legfeljebb később derül ki az igazság.

nő számítógép előtt

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Mindig tudja, hogy mit akar, és nem fél kimondani! Készülj fel, hogy életed legszexibb videóbeszélgetése következik, de az is lehet, hogy egész egyszerűen közli: nem vagy az esete. Nézz körül a profiljában, mert simán lehet, hogy már mindent leír, amit jó tudni előre. Nála előfordulhat az is, hogy szívfájdalomra keres gyógyírt, és csak egy szexpartnert keres. Sőt az is, hogy nemrég szakított, és a vad Tinderezés és a szexi fotók csupán arról szólnak, hogy visszanyerje exe figyelmét. Így vagy úgy, emlékezetes alkalom lesz.

Bika (április 20. – május 20.)

Imádja a szép dolgokat, a finom ételeket, italokat. Mivel most nem tudja ezt egy valódi randi keretében bemutatni a parkban, kénytelen képernyőn keresztül villantani. Ha tetszel neki, kidolgozott üzenetekkel bombáz majd, esetleg virágot küld, és azt reméli, a virtuális udvarlással ugyanoda jut el: személyesen tapasztalod meg a varázsát. Elvárja tőled is, hogy mutasd ki, mennyire tetszel neki. Viszont ha nem jön be, vigyázz. Nehéz lerázni, sokáig keres még, hátha meghódítja a szíved.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Légy résen, az Ikrek kettőssége az online világban tud igazán érvényesülni. Teljesen más képet festhet magáról a fotóival, idézetekkel, bejegyzéseivel, mint amilyen valójában. Nagy flört mágus, és élőben is olyan vonzó, mint virtuálisan. Viszont kérdéses, mit is szeretne valójában? Ha egyéjszakás kalandot, akkor hamar megtudod. Ha együtt maradtok, apránként fedi fel a kilétét. Vigyázz, mert könnyen lehet, egyszerre több vasat is tart a tűzben. De ne ítélkezz, mert tényleg van szerető, romantikus arca is – ha te vagy az igazi, szerencsés vagy, látni fogod!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top