nlc.hu
Horoszkóp

Ezt sportold a csillagjegyed szerint

Használd a kitartásod a sportban, ha föld jegyű vagy!

A föld elemű csillagjegyekben közös, hogy nem állnak meg a célig. Bármibe kezdenek bele, kitartóan véghez is viszik.

Ha a Bika, a Szűz és Bak csillagjegyek közé tartozol, talán tudod: a három jegyet a föld elem köti össze. Mind a hárman a stabilitás, biztonság képviselői vagytok, akik szeretik megtervezni az életüket. A sport esetében is így van ez. Amikor elhatározod, hogy milyen edzéstervet követsz, nem fogsz eltérni tőle, és mindig megtalálod a helyét a napjaidban. Lehet, hogy nem a leggyorsabb fejlődés lesz a tiéd, de az biztos, hogy kitartásod a sporttársaidat és a barátaidat is lenyűgözi majd.

sziklákon ugró férfi

Fotó: Pixabay

Bika (április 20. – május 20.)

Kezdjük azzal, mi nem ajánlott neked. Nem vagy a sebesség embere, nem bírod az erőszakot, és a versengés sem a lételemed. Válassz nyugodt, kiegyensúlyozott mozgást magadnak. Próbáld ki a jóga különböző ágait (van egészen dinamikus is), járd a természetet, túrázz, de egy nagy kert megművelése is kiváló aktivitás számodra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Inkább az elmédet szereted edzeni, de tisztában vagy vele, mennyire fontos a testi egészség. Az étkezésben tudatos vagy, már csak a tökéletes mozgást kell megtalálnod. Olyan sportot keress, ami a lábaidat erősíti, közben a teljes testedet energizálja. Biciklizz vagy fuss, mindkettőt lehet akár társaságban végezni.

Bak (december 22. – január 19.)

Jobban szereted a magányos tevékenységeket, szívesen olvasol, tanulsz. A sport fontosságát nem tagadtad soha, de nem szerepelt nálad első helyen. De ahhoz, hogy agyban friss maradj, szükséged van rendszeres mozgásra. A koncentrációdat fejlesztheted a golf, a sziklamászás segítségével. Télen pedig próbáld ki a síelést, kikapcsol, erősít és ellazít.

(via astroframe)

Ez is érdekelhet tengerpart biciklissel szörfösökkel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top