nlc.hu
Horoszkóp

A Baknak a pénz jelenti a biztonságot.

Az anyagi stabilitás mindennél fontosabb 3 csillagjegynek

Fontos-e a pénz a boldogsághoz? Ebben sokan nem értenek egyet. Főleg azok, akiknek az anyagi biztonság az első helyen van.

A pénz nem boldogít – így tartják sokan. Természetes, hogy mindenkinek szüksége van rá, hogy az alapvető szükségleteket kielégítse. Enni, inni, lakni és öltözködni muszáj, ehhez pedig forrás kell. Erről még a buddhista tanítás is így vélekedik. De az, hogy a valódi boldogság min múlik, már jócskán megosztja az embereket.
Három csillagjegynek mindennél fontosabb, hogy először rendben legyen a pénztárcájuk, utána jöhet minden más.

nő pénzzel

Fotó: Pixabay

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg mindenben az egyensúlyra és a harmóniára törekszik, azaz az ő anyagiassága hátterében nem pénzéhség áll. Egyszerűen szereti tudni, hogy a költései beleférnek a bevételeibe, és tartaléka is marad mindig. Sokszor nehezen dönt, és a váratlan helyzetekben kellemetlenül érzi magát. Ezért könnyebb neki, ha a pénzügyei rendezettek, és nem kell spontán helyzetekben stresszelnie.

Bak (december 22. – január 19.)

A pénz számára a biztonságot jelenti, és a minőséget. Megdolgozik keményen minden fillérért, mert tudja, hogy amit szeretne, sokba kerül. Akár neki lesz egészségügyi problémája, akár a családnak, pénzre lesz szüksége a legjobb ellátáshoz. A gyerekeinek szintén a legjobbat szeretné: különórák, magániskola – így érhetik el majd azt az anyagilag biztonságos a jövőt, amit nekik szán.

Kos (március 21. – április 19.)

Nagyratörő álmaiból csak akkor lehetnek valódi célok, ha megvan hozzá a szükséges befektetni való tőke. Karrier vagy magánélet, kell az alap az építkezéshez. Céltudatosan halad előre az életben, de csak akkor érzi jól magát, ha mindenre megvan a fedezet. Élvezni a jelent, és közben megalapozni a jövőt. Egyáltalán nem zsugori, de tudja, mikor meddig nyújtózhat. Sikeresen ellenáll a felesleges költésnek, ha tudja, fontosabb dologra kell a pénz.

(via pinkvilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top