Heti holdhoroszkóp 2021. május 19–25. – A növő Hold támogat

Székelyhidi Ágnes | 2021. Május 19.
A Holdnak 4 fázisa különböztethető meg: újhold, növő hold, telihold, fogyó hold. Mindegyik más és más tevékenységre alkalmas a holdhoroszkóp szerint.

Most még nő a Hold, ami hatékonnyá teszi a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek beépülését. Mindegy, hogy megeszed, megiszod vagy a bőrödre kened.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

A Hold támogat (Fotó: Pixabay)

SZERDA – május 19.: A Hold csak éjjel vált jegyet. Szóval még a tegnapi hatás érvényesül: jó hatással van rád, ha sportolsz vagy bármilyen fizikai munkát végzel. Továbbra is igaz, hogy növő Oroszlán Holdkor a legjobb hajat vágatni, mert hihetetlen gyorsan regenerálódik és dúsabbá válik. Ugyanígy a dauerolás is meghozza a várt eredményt.

CSÜTÖRTÖK – május 20.: Ma már a Szűzben jár a Hold, amitől precízzé és kritikussá válhatsz. Fogj egy papírt, és írd le az érveket és ellenérveket! Bármiről legyen szó, ez a módszer segít a tisztánlátásban. Emellett figyelj oda az emésztésedre! Válogasd meg, hogy mit eszel! Legyél igényes, de ne finnyás!

PÉNTEK – május 21.: Ma nem vált jegyet a Hold. Szóval ma a tegnapihoz hasonlóan analitikus kedvedben leszel. Az analizálás, elemzés nem árt, ha nem viszed túlzásba. Közben a növő Hold kedvez a növények szaporításának, a tőosztásnak, a vetésnek. Várhatóan most minden gyorsabban nő.

SZOMBAT – május 22.: Hajnalban a Hold átlép a Mérlegbe, könnyebb és felhőtlenebb hangulatot hoz magával. Ez a hosszú hétvége első napján igazi ajándék. Takarítás helyett menj ki a természetbe! A levegős Mérleg Hold segít, hogy kiszellőztesd a fejedet és a tüdődet. Egy nagy séta, kirándulás vagy kertészkedés tökéletesen kikapcsol, felfrissít.

VASÁRNAP – május 23.: Mesés jókedvet szimbolizál a Mérleg Hold a mai napon. A pünkösd egy keresztény ünnep. Ha gyakorlod ezt a vallást, akkor tudod, hogy pünkösdkor a hívők a Szentlélek eljövetelére, kiáradására emlékeznek. A pünkösd egy mozgó ünnep: a húsvét utáni ötvenedik napon van.

HÉTFŐ – május 24.: Kora reggel a Hold átlép a Skorpióba. A Skorpió vizes jegy, ami arra jó, hogy vízben oldott hatóanyagokat juttass be a szervezetedbe. Ihatsz gyógyteát, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. De ezeket akár a bőrödre kenve is kényeztetheted magad. Biztos lehetsz benne, hogy kitűnően hasznosul minden.

KEDD – május 25.: Telihold előtti napon szaunázz! Vizes jegyben jár a Hold, ezért jót fog tenni az izzadás. Ha nem bírod a forróságot, akkor menj talpmasszőrhöz! Ez segítheti a méregtelenítés beindítását. Mára fodrászati és kertimunka-tilalom van érvényben. Érdemes ezt megfogadnod.

Futáááás! (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 05. 19-25. 

 

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version