nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilas imádja változtatni a stílusát

Szépségtippek tűz jegyűeknek

Minden nőnek szüksége van egy apró szertartásra, egy olyan szépségtippre, amitől egyből jobban érzi magát, sokkal szebbnek és vonzóbbnak.

Vannak általános érvényű szépítő-frissítő csodák, mint például a csillagjegyed ásványa, vagy egy kis flakon rózsavíz. Ha ezeket mindig magadnál tartod, a kristály folyamatosan gondoskodik a ragyogásodról, a rózsavíz permettel pedig bárhol pillanatok alatt felfrissülsz.
A tűz elemű csillagjegyeknek fontos az őszinteség, így nyugodtan mondd meg, ha ráfér egy kis pihenés vagy szépülés, hálás lesz érte.

nő lila rúzzsal

Fotó: Unsplash

Kos: gyors és hatásos

Energikus vagy, érzelmes, nem rejted véka alá a véleményedet. Nem vagy hajlandó hosszasan készülődni a legnagyobb eseményre sem, drágább annál az időd! Ráadásul türelmetlen is vagy ehhez. Tanulj meg egyetlen, hatásos sminktippet, amilyen például egy szép tusvonal. Bármikor fenséges külsőt varázsolsz, szó szerint egy vonással. Szerezz be pár kendőt, amit a hajadba kötsz pin-up girl módra, vagy a copfodat kösd meg vele. Bármelyik megoldás pillanatok alatt feldobja a szettedet.

Oroszlán: feltűnően rejtőzködő

Büszke vagy, magabiztos. Imádod, ha minden szempár rád szegül. A külsőd csak a személyiséged egyik pillére, belülről is erős vagy, az intellektusod pedig nagy adag bátorsággal párosul. Így lesz belőled vezető személyiség a karrier terén is. A piros és a pink árnyalatait úgy viseled, mint senki más. Aprólékosan sminkelsz velük, de válassz ilyen színben napszemüveget vagy kalapot! Csak magadra kapod, és ha nincs időd, kedved sminkelni, elbújhatsz mögé.

Nyilas: meghökkentő részletek

Tisztában vagy a vonzerőddel, bármikor készen állsz a csábításra. Imádod a kalandot, és más és más stílusba, bőrbe bújsz, a célnak megfelelően. Pillanatok alatt teljesen megváltoztatod a külsődet. Imádsz öltözködni, mindig van rajtad egy meghökkentő részlet, feltűnő kiegészítő. Hogy biztosan menjen ez a változás, hordj magadnál hajcsat- és hajgumikészletet, extra erős hajlakkal. Ha biztosra mennél, tarts magadnál egy hatalmas karika fülbevalót, amivel totál más stílust ölthetsz, percek alatt.

via

Ez is érdekelhet rúzsozó nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top