nlc.hu
Horoszkóp

A rúzs lehet a Halak titkos fegyvere

Szépségtippek víz jegyűeknek

Álmodozó, érzékeny víz elemű csillagjegyben születtél, a természeted a szépségápolási szokásaidat is befolyásolja. Néhány egyszerű tanács feldobhatja az egész napodat.

Vannak olyan szerencsés nők, akik teljesen tisztában vannak a külső és a lélek összhangjának titkaival. Ennek része természetesen az, hogy a jellemvonásaikkal nem mennek szembe akkor sem, ha öltözködésről, szépségápolásról van szó.
A Rák, a Skorpió, a Halak különböző vérmérsékletű, de mindannyian érzékeny csillagjegyek. Ezzel a néhány aprósággal közelebb kerülhetsz te is a vágyott harmóniához.

rúzsozó nő

Fotó: Unsplash

Rák: változtass a napi rutinodon

Remek humorod van, könnyen alkalmazkodsz a változásokhoz, finom vagy és nőies. Ez nem jelenti azt, hogy nem kell fejlődnöd a szépségápolás és testápolás terén: kérj tanácsot a napi rutinnal kapcsolatban kozmetikusodtól és fodrászodtól. Őszinte vagy és természetes, passzolnak hozzád a visszafogott, natúr árnyalatok és a föld színei.

Skorpió: ismerd meg a színek hatásait

Titokzatos vagy, de mégis vágysz a megértésre. Kell egy kis idő, mire közel engedsz valakit magadhoz, szenvedélyességed érzékeny szívet takar. Szeretsz a külsőddel üzenni a világnak, ha jó kedved van, élénk színeket viselsz, ha bánatos vagy és magányra vágysz, sötétebb és szürkés árnyalatokat. Ismerd meg a színek jelentését, így akár a ruháid színével is jó irányba befolyásolhatod hangulatodat. eredményességedet.

Halak: dobd fel egy ütős rúzzsal

Kedves vagy, gondoskodó, és hajlamos vagy a háttérben meghúzódni, pedig ragyogni is tudsz! Intelligens vagy, és kifinomult érzelmeid vezetik az életedet. Amikor kikérik a véleményedet, akkor tűnik fel sokaknak: hol volt eddig ez a nő? Van egy apró titok, amivel már egyből kitűnhetsz, mégsem leszel feltűnő. A női fegyver, a rúzs. Kérd ki egy sminktanácsadó véleményét, és válassz egy hozzád illő, de élénk árnyalatot. Amuletted lesz, amikor előveszed, erősebbnek érzed majd magad.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top