nlc.hu
Horoszkóp

A Vízöntő nyugtató illatra vágyik

Szépségtippek levegő jegyűeknek

Mi nők imádjuk, ha elismerően néznek végig minket. És azt is, ha valakin van néznivaló: egy ütős szett, egy ötletes kiegészítő vonzza a pillantásokat mindkét nem képviselőitől.

A levegő csillagjegyek közös jellemzője, hogy nagyon nagy szükségük van a hidratálásra kívül-belül. A levegő elem szárazzá teheti a körmöt, hajat, bőrt. Ha egyike vagy a három jegynek, nagyon ügyelj a rendszeres folyadékfogyasztásra, használj tápláló pakolásokat. Időnként pedig engedj meg magadnak a teljes testet ápoló olajos masszázst, egy szakember keze alatt.

fekete-fehér ruhás nők

Fotó: Unsplash

Ikrek: ellentétek vonzásában

Karizmatikus személyiséged nagyon népszerűvé tesz. A benned lakozó kettősség pedig roppant izgalmassá! Tegyél erre egy lapáttal azokon a napokon, amikor rád fér a külső segítség. Öltözz fekete-fehérbe, vagy csak egyszínűbe, és vegyél mellé egy nagyon eltérő, feltűnő darabot. Egy pink sál, vagy pink cipő megadja azt a pluszt, ami néhanapján hiányzik.

Mérleg: egy jó burgundi

Természetes szépséged – még ha szabálytalan szépség is vagy – és eleganciád a születésedtől fogva védjegyed. Imádsz öltözködni, követed a trendeket, de mindig visszafogott vagy és kifinomult. Az élénk, feltűnő színeket megtartod másoknak. Amivel feldobhatod a napod, és külsődet, az a burgundi vörös szín. Tartsd magadnál rúzsként, apró táska formájában, de a natúr öltözékből kikandikáló zokni is meghökkentő lehet. Este pedig koccints vele!

Vízöntő: nyugtató illat

Visszafogott jellemed, melankóliára, néha kissé depresszióra hajlamos természeted mellé mindenképp valami olyan apróság kell, ami feldobja a napodat. Egy természetes illóolaj parfüm megoldás lehet, a természet közelsége nyugtató lehet. A szantál erőteljes idegcsillapító, és rendkívül finom, púderes illata van. Egy piciny golyós üvegcse a legkisebb táskádban is elfér.

via

Ez is érdekelhet nő lila rúzzsal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top