nlc.hu
Horoszkóp

Esti rutin levegő jegyűeknek

Válaszd a pihentető alvást, ha levegő jegyű vagy!

Egyre többször hallani arról, hogy a digitális szokásaink hogyan rombolják az alvás minőségét. Csillagjegyednek megfelelően változtass, ha ilyen gondjaid vannak.

Jó dolog az ágyban fekve nézni az aktuális sorozatodat, főleg, ha máskor nem jut rá idő. De sajnos végig kell gondolni, hogy az alvásodat mennyire befolyásolja. A telefon, a tablet és bármilyen képernyő hátráltatja az alváshoz elengedhetetlen melatonin termelését, a történetek pedig észrevétlenül fokozzák föl a lelkiállapotot – pedig alvás előtt az elcsendesedés a cél.

nő eperrel relaxál

Fotó: Pixabay

Ikrek (május 21. – június 21.)

A gondolataid csaponganak, pörög az agyad, ettől elaludni is nehéz. Ha gyakorlatiasabb vagy, írj listát a másnapi teendőkről: így megkönnyebbülsz, hogy tettét valamit. Közben összpontosítasz, szétszórt gondolataidat mederbe tereled. Ha pedig szimpatikusabb a hálanapló, írd le, aznap mit köszönsz meg az élettől, magadtól. Eközben használhatsz nyugtató aromakeveréket diffúzorban, mécsesben. Ezek a szokások ellazítanak és az életed más területén is hasznosak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Hajlamos vagy előre stresszelni. Igyekezz mindent előkészíteni másnapra: már a tudat is megnyugtató lesz. A lelkedet a kristályok erejével tudod erősíteni, számos kő rezgései nyugtatnak és önbizalmat adnak. Ez utóbbi is fontos számodra, sokszor nehezen hozol döntéseket. A szépség rajongójaként ötvözheted az ásványokat az esztétikával: egy lehűtött, csodás rózsakvarc arcrollerrel masszírozd át magad minden este.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Rengeteg kütyüt használsz napközben, csak úgy szívod magadba a világ híreit. Ha emberek között voltál, az számodra egyet jelent az energiaszint-zuhanással. A szociális kapcsolatok fenntartása nem az erősséged, sőt inkább megterhelő. Ezért estére szabadulj meg mindezektől, kerüld a képernyőt, főleg a közösségi médiát. Mindig legyen néhány könyv az ágyad mellett: utópiák, sci-fik, okos krimik – amikkel könnyedén a pihentető álom világában találod magad.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top