nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleget társfüggőség fenyegeti

Ezeknek a csillagjegyeknek komoly függősége lehet

Sok minden múlik, hogy ki lesz hajlamos kórosan kötődni. Például a csillagjegy is befolyásolja, valakinek lesz-e függősége, és mi lesz annak a tárgya.

Láthatatlan függőségeink ugyanolyan károsak lehetnek, mint amikor valakin nagyon is látszik: alkohol vagy kábítószer rabja. A társfüggőség vagy a szexfüggőség is komoly probléma, de könnyebb rejtegetni azt, ami zárt ajtók mögött folyik, a külsőn nem hagyva nyomokat.

gamer lány

Fotó: Unsplash

Bika: ételfüggőség

Köztudott, hogy mennyire élvezi az életet, ha ételekről, italokról van szó. A Vénusz vezérelte csillagjegy imádja az érzéki élvezeteket. Sajnos az evés nem mindig jelent igazi élvezetet számára, ha lelki problémái annyira súlyossá válnak, hogy evési rendellenességhez vezet. Vagy éjjel, titokban habzsol egészségtelen mértékkel, és titokzatos módon hízik, vagy anorexia, esetleg bulimia fenyegeti. Figyeld őt, és próbálj segíteni.

Mérleg: szerelem 

A harmóniára törekszik, és az egyik legfontosabb dolog számára az életben, hogy megtalálja a szerelmet. Ha olyan mérgező személyre bukkan, aki ezzel visszaél, könnyen elhiteti vele, hogy ő az igazi, miközben szépen, lassan terrorizálni kezdi. Annyira hisz a szerelemben és az emberi jóságban, hogy nem látja: ő az áldozat. Segíts neki, hogy belássa: a vágyott harmóniát önmagában kell keresnie.

Vízöntő: videójátékok

Gyakran utasítja el a saját érzelmeit, és inkább ésszel dönt, mintsem megküzdjön velük. Mivel a fantáziavilág és a technika is közel áll hozzá, a videójátékokban kiélheti azt, amit a valódi világban, hús-vér emberekkel nem képes. Hajlamos a világ sorsában, az emberi faj nagy kérdéseiben annyira elmerülni, hogy teljesen a rabjává válik. Ettől depressziós lehet, és teljesen elfeledkezik magáról, mint egyénről. Erre kell őt emlékeztetni ilyenkor: ő is létezik, és vannak olyanok, akik számára fontos a hogyléte.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top