nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. május 24–30. – A telihold feszültséget hoz

A pünkösdhétfővel induló hét nyugtalanságot hoz a heti horoszkóp szerint. Ennek fő oka a bizonytalanság: minden nap belefutsz olyasmibe, ami bizonytalan, képlékeny.

Mindennek a csúcspontja a szerdai teljes holdfogyatkozás, ami szerencsére Magyarországon nem látható. Vagyis mi nem érezzük ennek extra feszítő hatását.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Telihold (Fotó: Unsplash)

KOS – heti horoszkóp

A hétfőt nyugodtan töltsd lustálkodással! Szükséged van pihenésre, töltődésre. Kedden a pénzedre, szerdán a beszédedre ügyelj! Utóbbi a telihold hatása miatt rázós, ami teljes holdfogyatkozással jár együtt. Ne ijedj meg, mert Magyarországon megússzuk a nehezét! Itt nem lesz látható a holdfogyatkozás, ami extra feszültséget generál. Maga a telihold elég. A hét második felében egyre többet foglalkoztat a jövő. Ennek levezetésére kitűnő lehetőséget hoz a vasárnapi gyereknap. Bolondozz, játssz, nevess sokat!

BIKA – heti horoszkóp

Hétfőn már gyülekeznek a felhők. Kedden villámlás várható szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki percek alatt kihoz a sodrodból. Ne menj bele parttalan vitába! A szerdai telihold, teljes holdfogyatkozás neked a pénzügyeid területén jelent veszélyt. Jobb lenne, ha ki se nyitnád a pénztárcádat ezen a napon. Így elkerülheted a felesleges költekezést. Péntektől megnyugtató események téged igazolnak. De ezzel semmiképp se kérkedj! Ne mondd, hogy te megmondtad!

IKREK – heti horoszkóp

Élvezd ki hétfőn a szabadnapot! Töltődj fel, mert rendkívül változékony napok jönnek! Te alapvetően hajlékony vagy fizikailag, lelkileg és szellemileg is. Szóval nem visel meg a bizonytalanság. De a szerdai telihold teljes holdfogyatkozással jár együtt, ami hatványozottan igénybe vehet téged is. A közeledben lévő emberekről nem beszélve. Mindenki ingerlékeny és türelmetlen lesz. A hét második felében gyorsan lehiggad mindenki. A vasárnapi gyereknapot már felhőtlen gyermeki izgatottsággal várhatod…

RÁK – heti horoszkóp

Csodás lesz a pünkösdhétfőd és az azt követő kedded. Minden aggodalom fölé tudsz emelkedni. Meglepődve nézed azokat, akik tőled eltérően kapkodnak és/vagy panaszkodnak. Semmiképp se ítélkezz! Hiszen te is szoktál kapkodni és/vagy panaszkodni. A szerdai teliholdat és teljes holdfogyatkozást fogadd kellő óvatossággal! Egyrészt ne dőlj be a bulvár túlzásainak! Másrészt vigyázz az egészségedre! Mivel más nem teheti helyetted. A hét második felében egy mogorva, de vonzó emberrel lesz dolgod. Talány, mi lesz ebből.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Remek hangulatú családi összejövetelt szervezhetsz hétfőre. Az is jó ötlet, ha átugrasz meglátogatni őket. Ettől teljesen elfeledkezel a munkáról és a hétköznapok gondjairól. Pont erről kell szólnia a szabadnapoknak. Szerdától kirobbanó formában leszel. Épp emiatt döbbenten nézed, hogy egyesek milyen idegesek. Tudj róla, hogy telihold lesz teljes holdfogyatkozással! Igaz, hogy Magyarországról nem lesz látható a holdfogyatkozás. Ám a feszültség ettől még érzékelhető. Hétvégén szeretnél valami hasznosat csinálni…

SZŰZ – heti horoszkóp

Olyan jól lelazulsz hétfőn, hogy kedden semmi kedved sem lesz dolgozni. Ha teheted, vegyél ki szabadságot! Ha nem, akkor lassan haladj a munkáddal! Nem kell rohannod. Szerdán a telihold döntéshelyzetet hozhat. Lehetőleg ne ezen a napon dönts! Ugyanis őrületes feszültségek lesznek a levegőben. Ezek akadályozni fognak a tisztánlátásban. Péntektől sokkal harmonikusabb folyamatok zajlanak az égen, vele párhuzamosan itt, a Földön is. Ebben a hangulatban a gyereknap igazán vidám és játékos lesz…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Hét elején olyan fényszögek lesznek az égen, amik garantálják a békét. De ez egyfajta vihar előtti csend. Szerdán telihold és teljes holdfogyatkozás lesz, csütörtökön 4 kellemetlen fényszög. Ezek a kommunikációban hoznak félreértésekből adódó konfliktust. Tegyél meg mindent, hogy ezt kiküszöböld! Péntektől egyre erősebben vonz az otthon, a család, a szülők. Biztos, hogy ez összefügg a vasárnapi gyereknappal. Mindegy, hogy hány éves vagy, engedd, hogy a benned lévő gyerek vidáman játszhasson!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Amilyen csodásan indul a heted, olyan nagy rizikót tartogat a folytatás: szerdán 2, csütörtökön 4 ronda fényszög lesz az égen. Ez mind a pénztárcádat akarja meglékelni. Legyél nagyon megfontolt! Nem szabad túlköltekezned, ha nem akarsz mínuszba menni. Csak ezt a két napot kell kibírnod. Lehetőleg csak a legszükségesebbeket vagy semmit ne vegyél! Péntektől nyugodtabb napok jönnek. Vasárnap csak akkor fogod élvezni a gyereknapot, ha a lehető legkevesebb elvárással mész bele. Pont úgy, mint egy gyerek.

NYILAS – heti horoszkóp

A pünkösdhétfővel kezdődő hétnek 2 kritikus napja lesz: a szerda és a csütörtök. Szerdán telihold lesz és teljes holdfogyatkozás. Szerencsére az utóbbi Európában nem lesz látható. Ettől még a feszültség tapintható lesz. Sőt egyfajta puskaporos hangulatot érzékelhetsz. Sajnos most a szokottnál is érzékenyebben érint téged mindez. Gondolj arra, hogy ez is elmúlik! Péntektől minden sokkal nyugisabbá válik. A vasárnapi gyereknapon megajándékozhatod magad egy felhőtlen szabadtéri programmal…

Napi horoszkóp

Töltődj fel! (Fotó: Pixabay)

BAK – heti horoszkóp

Jogosan félted a munkádat. Nem a te munkahelyed van veszélyben, hanem a békés munkahelyi légkör. Cseppet sem mindegy, hogy kikkel és milyen hangulatban dolgozol együtt. Mivel ez erősen kihat a teljesítményedre. És persze az övékére is. Szerda és csütörtök lesz a legnehezebb ebből a szempontból. Kövess el mindent, hogy senkinek se legyen alkalma vitázni! Amennyiben ez nem sikerül, maradj ki belőle! Péntektől jön a te időd, és helyreáll a lelki egyensúlyod. Gyereknapon már könnyebbnek fogod érezni magadat.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Ki kell pihenned a hosszú hétvége fáradalmait. Ezt megtehetnéd a munkahelyeden, illetve home office-ban, de tuti, hogy lebuksz. Vagy vegyél ki szabadságot, vagy szólj a kollégáidnak, hogy most ne sürgessenek, mert kicsit le vagy lassulva! Szerdán és csütörtökön kellemetlen fényszögek gyerekes kötekedést mutatnak. Ne bonyolódj bele ilyesmibe! Vasárnap a gyereknap lesz a te napod. Nemcsak azért, mert szégyen nélkül képes vagy bohóckodni a mai napig. Hanem azért is, mert csodás konstellációk lesznek az égen.

HALAK – heti horoszkóp

Ezen a héten a szerdát és a csütörtököt szíved szerint kitépnéd a naptárból. Szerdán telihold és teljes holdfogyatkozás lesz. Még jó, hogy az utóbbi Európában nem lesz látható. Sajnos ettől még őrületes feszültségeket érzékelsz. Semmiképp se hozz döntést ilyen állapotban! És legyél türelmes elsősorban önmagaddal! Másodsorban a családoddal! A vasárnapi gyereknapon találj ki olyan programot, amit már régen, akár gyerekkorodban csináltál! Ezt akkor is megteheted, ha nincs kisgyerek a családban…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top