nlc.hu
Horoszkóp

Intimitást kerülő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek menekülnek az intimitás elöl – tőlük ne számíts romantikára!

Meghitt pillanatok és romantika? Felejtsd el, ezek a csillagjegyek menekülnek az intimitás elől!

Ha valami rémisztőre gondolunk, nem biztos, hogy az intimitás jut először az eszünkbe, de vannak csillagjegyek, akik számára a legijesztőbb dolgok közé tartoznak a meghitt percek.

Intimitást kerülő csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Vízöntő

Habár egy jól működő párkapcsolatnak része az intimitás, a Vízöntő ezt inkább elkerüli. A társaságkedvelő csillagjegy a párkapcsolatának elmélyüléséért nem sokat tud tenni, és nagyon könnyen elbizonytalanodik. Egy humorizálás nélküli, meghitt pillanat egyszerűen feszíti, nem tudja beleengedni magát, inkább a poénjaival szabotálja. A Vízöntőnek nehezére esik kifejezni az érzéseit, és még nehezebb a másikét befogadni. Pont akkor, amikor a legjobban lenne rá szükséged, képes elhatárolódni, és érzelmileg magadra hagyni.

Ikrek

Az Ikrek alapvetően beszédes csillagjegy, aki a szóból ért, és az intim, szavak nélküli pillanatokban is jár az agya, és frusztrálja a csend. Az Ikrek a Vízöntőhöz hasonlóan könnyen elkezdhet feszengeni egy olyan pillanatban is, amikor a párja épp élete legromantikusabb perceit éli meg. Az intim pillanatokban késztetést érezhet arra, hogy megtörje a számára kínzó csöndet, és készen áll arra, hogy bevesse az egyik legértékesebb tulajdonságát, a kommunikációs készségét. Hosszas, szerelmes pillantásokat –  amiket nem tör meg egyetlen szó sem –, ne várj tőle!

Bak

A Bakok közismerten nagy teherbírásúak, igazi munka hősei típusok – pont ezt a tulajdonságukat használják fel arra is, hogy elkerüljék az intimitást. Emögött az rejlik, hogy valójában félnek, valamit rosszul csinálnak, hibáznak a számukra kevésbé ismert érzelmi terepen, és ennél kevés szörnyűbb dolgot tudnak elképzelni. Így inkább a képzelt probléma elé mennek, és megelőzik úgy, hogy bele sem élik magukat egy-egy érzelmesebb helyzetbe. A Bak nagyon makacs csillagjegy, és ugyanilyen óvatos is: sok idő kell neki ahhoz, hogy megnyíljon a párja előtt.

Mérleg

Habár a Mérlegek egyensúlyra törekednek az élet minden területén, az érzelmi beállítódásuk ezt nem feltétlenül könnyíti meg a párkapcsolataikban. A Mérlegek félnek az intim kapcsolatoktól, ugyanis egyik legbensőbb félelmük az, hogy nem lesznek elég jók, nem lesznek elegek a partnerüknek. Emellett nagyon fontos számukra a külső: a szépség lenyűgözi őket, és mélyen, legbelül tartanak attól, hogy az igazán fontos belső értékeket nem ismerik fel. Épp ezek miatt mások is azt gondolhatják, hogy a Mérlegek túl felszínesek egy párkapcsolathoz, pedig valójában nagyon is képesek mély érzésekre, de a félelmeik sokszor az útját állják annak, hogy a kapcsolódásaik elmélyüljenek.

via

Még több horoszkóp!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top