nlc.hu
Horoszkóp

Ma minden szándékod tízmilliószoros erővel bír

Rohanj nyomtatni, tízmilliószoros nap van!

Bármi jót, vagy rosszat teszel ezeken a napokon, annak karmikus hatása tízmilliószoros erővel bír.

A tízmilliószoros napok eredetileg buddhista ünnepek, amelyek a nyugati, spiritualitáshoz kötődő irányzatoktól kapták az elnevezést. Egy évben négy ilyen nap van, az ünnepeket a tibeti holdnaptár szerint számolják ki, így mindig más napra esik. Mindegyik nap Buddha életéhez kötődő eseményre emlékezik, a mai a Vészák, amely születésének, megvilágosodásának és eltávozásának napja.

tízmilliószoros buddha nap

Fotó: Unsplash

Otthonod energiája

A mai napot használhatod az otthonod energiájának rendezésére is. Tökéletes időpont ugyanis a gyönyörű, zöld Buddha yantra nyomtatására, amelyet a lakás vagy ház északi falára kell helyezni. Az indiai térrendezés több ezer éves hagyománya a vasztu, amiből a feng-shui is táplálkozik. A yantrák segítségével energetikai harmóniát teremthetsz akkor is, ha az építkezés nem is eszerint történt.

Mit érdemes ma tenni?

A mai napon felejtsd el a sérelmeidet, engedd el a negatív dolgokat. Adj hálát, szeretetet, segíts minél többeken. Meditálj, jógázz, hallgass mantrát, vagy zengesd te magad. Köszönd meg a szeretteidnek magadban, amiért jelen vannak az életedben. Gondolkozz el a céljaidon, írd le magadnak, miben szeretnél fejlődni, hova tartasz. Ami gondolatmagot a mai napon elültetsz, észrevétlenül kezd gyümölcsözni az életedben.

Tízmilliószoros napok 2021-ben

Ezeken a napokon tégy hasonlóképp. Próbálj meg mindennap így élni, békében, harmóniában másokkal és önmagaddal is!

  • február 27. szombat: A vajmécsesek, Buddha 15 csodájának ünnepe
  • május 26. szerda: Buddha születésének, megvilágosodásának és parinirvánába való távozásának ünnepe
  • július 14. szerda: Buddha első tanítása, a tan kerekének megforgatása
  • október 27. szerda: Buddha földre szállása az istenek világából

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top